redukované série-účinný tréning?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - redukované série-účinný tréning?  Úvodní stránka -> Trénink -> redukované série-účinný tréning?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

používam v tréningu aspoň niekedy redukované série?
áno, pravidelne
10%
 10%  [ 4 ]
občas
50%
 50%  [ 19 ]
nikdy
39%
 39%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 38

Autor Zpráva
Miki222

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to semtam davam na benchpress a stale mam stoho velku svalovku ale stale ma to aj posunie silovo vpred
DrLift

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuhle metodu nepouzivam, ale dokazu si predstavit ji obcas pro zpestreni pouzit na biceps, triceps nebo podobny sval. U disciplin trojboje bych si to netroufnul. Napr. u mrtveho tahu by to bylo podle mne opravdu o uraz.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kid

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že jsme kdysi zkoušeli všechno, co jsme vyhrabali v pašovaných časopisech, tak jsme s tím též experimentovali.

Dá se to dobře cvičit s jednoručkama (ve fitu), protože není potřeba nic přehazovat.

U velké činky je to opruz manipulace a jsou potřeba asistenti.

Na strojích to jde dobře s několika kolíky dopředu nacpanými do dírek závaží a pak stačí bez přemýšlení od spodu postupně vytahovat kolíky.

Vždycky se to ale propagovalo především jako součást závěrečné přípravy před závody pro separaci svalů (to potvrzuje z vlastní praxe i Freimen). V běžném tréninku bych to viděl jednou za uherák jako zpeštření a nebo pro někoho kdo potřebuje vybudovat vysokou odolnost proti zaláktátování.

Co se týče úrazů, možná více jich vzniká při rozcvičování a nebo naopak při dorážecích sériích s lehkými váhami. Je zde nižší koncentrace na cvik (velké váhy si každý hlídá).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to pouzivam jen nekdy na ty male partie... na vetsi si dam nekdy system rest-pauze
BUFU

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To sem kdysi jezdil na biceps (ze začátku)... solidní pumpovačka. Je fakt, že od té doby moc nevyrostl
Jo to byly časy, na biceps víc sérek než na záda atd...
BigOne

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 Freimen: milá napravená trubko,
ad godzilla: rypnul sem si do nazvu, to se nemuze? a protoze si Moog mysli ze je zde mezi top tak oponoval vlozenim me fotky, proc ne, jenze nejak zapomnel ze vsichni nemusej stale stagnovat. to ze ja semsi sem vlozil fotky do sveho topiku jako kazdy jiny je snad podstatou tohoto fora.

2 Freimen, mozna kdybys v dobe kdy si nemel dostatecnou slovni zasobu k tomu, aby si si tady krome nadavani poradne sledoval forum , tak bys vedel jaky veci sme tu napr s Jurassem resili.

to all of you, uroven fora odpovida prumeru/medianu urovne prispivajicich a ac to mozna bude znit jako machorvani, prijde mi zbytecny rozdavat tady svoje znalosti, ziskane samostudiem a kozultacemi s lidmi ktery vedi o co go, shrnul bych to asi tak ze by stacilo vsechny topiky dat do sekce zacatecnici.

to ze na nejakej topik zkritizuju je uz proste proto ze se obcas neovladnu, kdy vidim co tady mistni autority prezentujou...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigOne napsal:
to all of you, uroven fora odpovida prumeru/medianu urovne prispivajicich a ac to mozna bude znit jako machorvani, prijde mi zbytecny rozdavat tady svoje znalosti, ziskane samostudiem a kozultacemi s lidmi ktery vedi o co go, shrnul bych to asi tak ze by stacilo vsechny topiky dat do sekce zacatecnici.
Proč mají proboha pořád všichni pocit, že tady je fórum pro profíky a pokud někdo napíše nějakou blbinu, na což má právo, tak se má buď celé fórum zavřít (Leoš Borůvka) nebo fórum označit začátečnickým (BigOne)?

BigOne, co je špatného na fóru pro začátečníky? Pro mě je takové fórum 10x užitečnější než fórum, kam by se kluk bál cokoli napsat. Můžeš oponovat ve smyslu Leoše, že tady kdejaký kluk radí závodníkům, jak trénovat a kvůli tomu má Pavol Jablonický zlé spaní. Já toto fórum sleduju a nic takového se tady neděje. Pro Pavla je jistě tohle fórum, stejně jako každé jiné, důležité asi jako čerstvý sníh na Sibiři.

Přijde mi, že třeba ty sice u fóra hrozně trpíš, ale stejně tak trpíš patologickou závislostí na tomto fóru (a nejsi sám) a i když ti leze na nervy, tak si neodpustíš poznámky ve smyslu všichni jste blbci jen já jsem letadlo . Tobě je zatěžko dávat někomu rady tady, protože je tady nízká úroveň. Z toho usuzuji, že rady nedáváš. Ale fórum vesele jede bez problémů dál. Není to zajímavý paradox?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigOne máš děsně prořízlou pusu, ale mně to imponuje , věřím, že v realu budeš fajn...
BigOne

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoone tys to možná odhadl, když tenhle site začínal seděl sem u netu pořád, učil sem se o lidském těle v souvislosti se cvičením, výživou a suplementací a miloval sem ty diskuse s Jurasse a dalšími (kdysi tady byla tak podrobná a úchylná diskuse o metabolismu aminokyselin transaminaci atd. - pro praxi uplně napiču ale parádní pro mě v té době, dnesk už bych to taky tak nerozebíral), pak sem tady delší dobu nebyl a prostě mě mrzí že to vypadá jak vypadaá, na druhou stranu chápu že takhle extremně si na tyhle věci nemůže/ nechce ulítávat každej (pže pak už by to nebyl extrem ale norma žejo.) a pže sem asi divne a i přesto že sem docela hajzl tak díky svému povolání mám určitou míru empatie, kvůli které chci pro každého to nejlepší a pak když tím ten člověk pohrdá tak mě to sere, ale ja to přežiju, to spíš on ne :)

hezo fpohodě možná v realu sem ale nevim kdy, pže sem buď unavenej z práce nebo z posilky, no uvidíme jestli se to next year zúročí

taky chápu že cílem tohodle fora není ani tak vzdělávat se v BB, stravě atd., na to josu tuny lepších sites , ale spíš jako součást maketingového plánu Ronnieho - eshop. reklama barter atd... podpora oblíbenců svazu atd...
na závěr: klasika: buď hodně kvalitních info pro velmi úzký okruh lidí nebo pravý opak
Freimen

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigOne napsal:
2 Freimen: milá napravená trubko,
ad godzilla: rypnul sem si do nazvu, to se nemuze? a protoze si Moog mysli ze je zde mezi top tak oponoval vlozenim me fotky, proc ne, jenze nejak zapomnel ze vsichni nemusej stale stagnovat. to ze ja semsi sem vlozil fotky do sveho topiku jako kazdy jiny je snad podstatou tohoto fora.

2 Freimen, mozna kdybys v dobe kdy si nemel dostatecnou slovni zasobu k tomu, aby si si tady krome nadavani poradne sledoval forum , tak bys vedel jaky veci sme tu napr s Jurassem resili.

v době kdy jste tady řešili nějaké teorie o cvičení, jsem pravda pořádně nesledoval forum, ale vozil ze závodů zlaté medaile a měl k tomu vztah asi tak jako teď ty, že mi přišlo směšné, co tady místní autority teoreticky rozebírají, že je v praxi na závodech jinak. Jenže mě v té době povýšeného nadávání bylo 16-19, tobě je kolik, prosímtě
ygg

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigOne má pravdu....ale jen napůl.

Protože tohle fórum má dvě podoby....sportovní a relaxačně-kecací . Problémem je, že ve sportovních, se jednak moc kecá, a jednak málo maže. Pokecat je ok, proč ne, proto jsme i tady, ale chtělo by to z těch témat, která mají jednoznačně daný účel (ať už se týká konkrétních tr.metod, cviků, zdr.problémů, výživy či suplementace), ty kecy okolo jednou za čas promazat. Otázkou je, kdo to bude dělat, hlavně když je toho tolik.

Obecně kecací topicy nechat na pokoji....a jednou za měsíc všechny smazat .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsi to BigOne napsal pěkně a bez výpadů. Tak jsi to mohl napsat už poprvé

Můžu s tebou klidně souhlasit. Jen z toho trochu vidím jednu věc a sice to, že jsi pomocí tohoto fóra vyrostl, vyšplhal po něm a teď nemáš daleko k tomu na něj plivnout, když se, pravda, změnilo. Ale to zase může být moje úchylka číst mezi řádky

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
kid

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fórum je prostě fórum, kde se kecá. Někdy s menší někdy s větší odbornou erudicí. Velkou nevýhodou všech fór, a obzvlášť tak velkých jako toto je to, že se prostě nedá udržet naprosto přehledné. Jestli má někdo pocit, že může přispět, je to fajn. Pokud přijde a začne si honit triko, jak on to dělal před lety skvěle a dneska to stojí za prd tak docílí akorát to, že se spousta lidí nakrkne. Takže by bylo lépe více radit a méně prudit.
BUFU

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigOne: ty si stěžuješ na špatnou úroveň tohohle fora, ale zároveň řekneš :
citace:
prijde mi zbytecny rozdavat tady svoje znalosti, ziskane samostudiem a kozultacemi s lidmi ktery vedi o co go

... co když to tak maj všici cyhtří co o tom něco vědí. Všichni sou strašně chytří, ale radši tu svoje znalosti získané samostudiem nebudou šířit -> úroven fora klesá.
Kdo pak má pozvednout úroven fora? Začátečníci?

Ironický ,co?
BigOne

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2daymoon : to bych netvrdil, vyšplhal se mse nahoru díky studiu odborné literatury, tohle forum byla možnost jak se o to podělit, takže nasvý úrovni bych byl i bez tohodle fora

2 bufu no tom máš těžký, radit nemá smysl. především proto že si nenechám vymluvit, že ten kdo má AKTIVNÍ zájem o něco taxi informace vyhledává aktivně a sám a ne že plácne do fora otázku co mám dělat když... byl bych ochotnej odpovídat na dotazy typu dělám to a to, můj záměr je ten a ten a nejde to a ne typu chci přibrat /shodit co mam delat... a dikuzse k suplementům ? ... no comment

2 freimen: pokud to co tady předvádím je povýšené nadávání tak to v tom případě povýšeně nadávám odjakživa a do smrti budu, na druhou stranu adorace průměru je trend, kterým se ubírá celá tahle společnost, takže neboj , nevybočuješ

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - redukované série-účinný tréning? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: