|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
Tučný je hnus, zjem jedine nízkotučný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
na tvarohu je nejlepsi to, ze je to jedna z nejflexibilnejsich potravin a jde udelat opravdu na milion zpusobu. Z obycejne vanicky nizkotucneho tvarohu za par kc, nad kterou se prevazna vetsina lidi tady davi, jde pridanim par ingregienci a spravnou upravou udelat doslova delikatesa. Chce to jen trochu kreativity a casu..... Ted si delam pred spanim special recept, co me nedavno napadl a i kdyz je to na noc celkem vydatne sacharidove jidlo, tak takhle jsem si na nem jeste nikdy nepochutnaval.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
Zaslal: po listopad 10, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
Ty seš ale opravdu ošklivej, zmíníš recept, ale neodtajníš... Jasná provokace.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
| starik napsal: | | Ty seš ale opravdu ošklivej, zmíníš recept, ale neodtajníš... Jasná provokace. |
jojo Draper je osklivej a zlej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 8:51 pm Předmět: |
|
|
Na noc míchám :
1xodměrka syr. proteinu
250 ml netučného mléka
a 250 g tvarohu
mixér a je to dobré...
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Thomy napsal: | Dneska pěkně vanička tvarohu, k tomu nadrobno nasekaný hafo zeleniny (papriky, okurky atd), trochu osolit, gurmáni přidaj trochu šunky a výtečnej tvaroh naslano je na světě.. |
a ja bych pridal jeste horcici _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
R.i.g.o.s.

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 10:31 am Předmět: Tavroh |
|
|
Ja fuknem Vanicka tvarohu 250gramov makky + dzem na dochutenie+ kakao holandske + zmes cerealii s ovsenymi vlockami cca 50gramov + skorica+ ked je aj cca 100ml nizkotucneho mlieka
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | | Draper napsal: | | Thomy napsal: | Dneska pěkně vanička tvarohu, k tomu nadrobno nasekaný hafo zeleniny (papriky, okurky atd), trochu osolit, gurmáni přidaj trochu šunky a výtečnej tvaroh naslano je na světě.. |
a ja bych pridal jeste horcici |
hořčici do tvarohu? máš to odzkoušený nebo tě to teď jen tak napadlo? tahle kombinace mi totiž nějak nejde dohromady |
a rybí pomazánku jsi někdy dělal ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 11:29 am Předmět: |
|
|
| kosmen napsal: | | Scierx napsal: | | Draper napsal: | | Thomy napsal: | Dneska pěkně vanička tvarohu, k tomu nadrobno nasekaný hafo zeleniny (papriky, okurky atd), trochu osolit, gurmáni přidaj trochu šunky a výtečnej tvaroh naslano je na světě.. |
a ja bych pridal jeste horcici |
hořčici do tvarohu? máš to odzkoušený nebo tě to teď jen tak napadlo? tahle kombinace mi totiž nějak nejde dohromady |
a rybí pomazánku jsi někdy dělal ? |
Z tvarohu jak ? _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|