|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt červen 26, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
Pánové, toto ste trafili  Niekedy som si myslel, že musím mať 700g S a 250g B denne, inak to nepôjde, objem som išiel na kilá, nie na svaly. Vôbec ma nenapadlo, že naberám kopu tuku. Každé dve hodiny obrovské jedlo, často tlačené na silu. Proste cvok. Potom som dostal rozum, začal jesť o 70% kvalitnejšie, efektívnejšie. Zistil som, že veci sa dajú robiť aj inak a oveľa lepšie. Cítim sa lepšie. Keď trochu prišli výsledky, s nimi pochvaly zo zopár strán, tak som sa prestal hnať ako býk bezhlavo za výsledkami, prestalo mi z cvičenia preskakovať a sústredím sa iné veci. Cvičenie nie je na prvom mieste, čo mi robí psychicky veľmi dobre. Momentálne ma skoro dvojtýždňová tréningová pauza spôsobená odcestovaním a chorobou ani veľmi neserie  Stále som dôsledný a vytrvalý, ale beriem to s nadhľadom, rozumnejšie. Netrápim sa pre cvičenie, beriem to skôr ako radosť. Konečne som prišiel nato, ako sa zdravo a "kulturisticky" stravovať, začo mi telo jedine poďakuje. Proste som dostal rozum, a to nielen v tejto oblasti (aspoň dúfam :) ). Toto sa odzrkadlí aj natom, že veci sa začnú dariť, aj keď doteraz nešli. Som rád tomuto posunu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FilipDruss

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 7:26 am Předmět: |
|
|
Iron tak to je paráda! Ať se ti daří i nadále!
Já už jsem doufám taky přestal blbnout a nabral trochu rozumu. Tak se snad výsledky také brzy dostaví a ne jenom v oblasti cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
sarin
|
Zaslal: ne červen 29, 2008 2:24 pm Předmět: |
|
|
ja spim tak dlouho než se probudim vzbudit mě nemá kdo , takže pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Akvaman

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 2:00 pm Předmět: |
|
|
Nachrápu průměrně 8 hodin denně což je furt málo.
Jinak 4 týdně trénink k tomu 1 zápas a asi 2 týdně posilka plus nějaké to posilování doma a škola navrch. _________________ I´m Julio César !!! Opravdu chci být lepší a lepší !!! Všechno jde když se chce !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 3:08 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Iron.Pumping dne út listopad 11, 2008 8:02 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 3:10 pm Předmět: |
|
|
Objednávají to ale stejně skrz Slovensko..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Thomy napsal: |
Objednávají to ale stejně skrz Slovensko.. |
kdyz to tu neni schvalene,tak jak se to muze prodavat?
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 12:19 am Předmět: |
|
|
u mna spanok dost naprd:
- ked idem na dennu smenu tak zaspavam okolo 23:00 vstavam o 5:30
(nie vzdy sa ale da ale zaspat, takze to byva aj len par hodin spanku)
- ked idem na nocnu tak sa sice vyspim dlhsie rano - ale som aj do dalsieho rana hore, potom nasleduje denny spanok, ktory je onicom a vacsinou netrva dlho cca 5 hodin a kedze som sa prespal cez den tak som zase dlho do noci hore
vo volne dni je to lepsie - ale je to skor taky kolobeh dospavania a podobne
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 12:58 pm Předmět: |
|
|
| post-fipa napsal: | Mám dost problémy se spánkem, takže spím tak 3 hodiny denně |
Resis to nejak?Znas dovody? Trochu se rozepis,pokud muzes, co se tyka spanku / nespavosti, tak mne to zajima.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 6:47 pm Předmět: |
|
|
Stáva sa vám, že spíte po tréningu? Keď prídem domov a najem sa, musím si aspoň na 1-1.5 hod ľahnúť, pospať. Potom normálne v noci 7-8 hodín. Máte s tým skúsenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Stáva sa vám, že spíte po tréningu? Keď prídem domov a najem sa, musím si aspoň na 1-1.5 hod ľahnúť, pospať. Potom normálne v noci 7-8 hodín. Máte s tým skúsenosti? |
to se mne stava, ale neni to klasicky spanek, ale spis takovy 20-30 minutovy (nevim jak to nazvat...mozna polospanek?), kdy at delam, co delam, tak ty oci proste neudrzim a jakoby na tu dobu usnu (ale ne uplne a okoli vnimam taknejak hodne vzdalene )
Jinak po treninku nikdy normalne a na delsi dobu neusnu, to je jeden z dovodu, proc nemuzu cvicit vecer. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 6:55 pm Předmět: |
|
|
Já po tréninku usnu jen když do sebe nasypu hodně sachrů.
To pak ty víčka neudržím a klidně na hodinku usnu  .
Ale třeba už to bude stářím, protože dřív se mi to nestávalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
| BerryDeMey napsal: | Já po tréninku usnu jen když do sebe nasypu hodně sachrů.
To pak ty víčka neudržím a klidně na hodinku usnu .
Ale třeba už to bude stářím, protože dřív se mi to nestávalo |
po vetsi davce sachru je to myslim celkem normalni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|