|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Deadlift dne út listopad 11, 2008 2:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
malá černá bestie

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | ja dostala 10 000kc za studium pred tydnem a dnes jsem si vyzvedla potvrzeni o uznani stipendia prospechoveho.
jen na to, ze je dnes 11.11. tak nesnezi |
nesmí nemám zimáky ještě
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
staci naznak snehu,ale kdyz budu venku a ve na predmetu ve skole otlacet zidli na sedinku
ale zitra se ma zas ochladit
je lepsi si kolo prezout ted, kdyz neni tak extra zima (stejne se vic neotepli), at te nezebou rucicky...ale jestli chodis do servisu tak je to jedno _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
Vzplata  Des bes.... Ale venku je moooc krasne a to mi dela radost :) Povedlo se mi od rana jist slusne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:19 pm Předmět: |
|
|
Tys: mno .. objemem prace je to stejny jak kdyz su doma, tak kdyz su v praci .. takze vyplati
Ja si na svou vyplatu nikdy nestezoval ... mam k tomu jeste brigady, ktery delam spis jako konicek :)) takze se vyplaty posunou zas o par tisic vys.. takze neresim ... a penize sem schopnej utratit ani nemrknu :))
Navic sem se dozvedel, ze v lednu dostanu bonus za dva mesice - listopad a prosinec _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Tys: mno .. objemem prace je to stejny jak kdyz su doma, tak kdyz su v praci .. takze vyplati
Ja si na svou vyplatu nikdy nestezoval ... mam k tomu jeste brigady, ktery delam spis jako konicek :)) takze se vyplaty posunou zas o par tisic vys.. takze neresim ... a penize sem schopnej utratit ani nemrknu :))
Navic sem se dozvedel, ze v lednu dostanu bonus za dva mesice - listopad a prosinec |
to jsi vlastně typická ženská
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:21 pm Předmět: |
|
|
Jo typicka zenska prachy prozere a prochlasta _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | ja dostala 10 000kc za studium pred tydnem a dnes jsem si vyzvedla potvrzeni o uznani stipendia prospechoveho.
jen na to, ze je dnes 11.11. tak nesnezi |
ze ty ses u vojaku? to by pak vysvetlovalo hodne
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Jo typicka zenska prachy prozere a prochlasta |
tys neřek jak ty prachy uvalíš :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | malá černá bestie napsal: | | Black Dragon napsal: | Jo typicka zenska prachy prozere a prochlasta |
tys neřek jak ty prachy uvalíš :o)) |
Sis myslela ze du nakoupit obleceni, boty, novou kabelku, licidla apod.? |
dodala bych nové spodní prádlo atd:o)))ale tak nějak
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 8:17 pm Předmět: |
|
|
mám radost ne ze sebe ( to už dlouho ne  ) ...ale ze své svěřenkyně, která po 2,5 měsících ve fitku dnes v treninku:
incline benchpress 10 kg mč x 8 resp.
(zlepšení o 14 kg / 2,5 měsíce )
Je dobrá a mám z ní radost - jen doufám, že to tu nepřečte, aby holka moc nezpychla
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|