Spánek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spánek  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Spánek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petra D.

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kwaker

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petra D. napsal:
docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti

kafe kafe kafe, každy dvě hodky turka/preso - mě to pomaha dost :-) ale pokud máš hodně náročnou práci, tak ti asi nic nepomůže (dlouhodobě)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kwaker napsal:
Petra D. napsal:

kafe kafe kafe , každy dvě hodky turka/preso - mě to pomaha dost :-) ale pokud máš hodně náročnou práci, tak ti asi nic nepomůže (dlouhodobě)

kdyz nekdo pije kafe, kafe, kafe kazdy den uz nekolik let v kuse, tak tohle nepomuze
PapradIsMyName

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm tak priemerne 10hodin denne sa snazim ono je to divne ale niekedy mam chut proste prespat aj 14 hod ale to je uz zakon schvalnosti ze nasledujucu noc dam napr len 5 a potom sa to zas tak nejak vyrovna ;P
ono ta kava az tak pomoha co sa tyka ked je clovek unaveny? ono ja som nikdy nepil kavu a pocuvat kamosov ze bez cigarety a kavy by nedali rano mi pride divne ;)
Petra D.

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kávu jsem pila dřív docela často, ale teď už mi tolik nechutná. vypiju tam maximálně jeden větší hrnek, ale to je vše. tak nevím.. dneska zrovna mlátím hlavou o klávesnici, jak jsem vyřízená. a to jsem šla spát v jedenáct a vstávala v šest. a těch pár hodin mi prostě nestačí. o víkendu spím průměrně 12 hodin, ale přes ten týden je to hrozný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petra D. napsal:
kávu jsem pila dřív docela často, ale teď už mi tolik nechutná. vypiju tam maximálně jeden větší hrnek, ale to je vše. tak nevím.. dneska zrovna mlátím hlavou o klávesnici, jak jsem vyřízená. a to jsem šla spát v jedenáct a vstávala v šest. a těch pár hodin mi prostě nestačí. o víkendu spím průměrně 12 hodin, ale přes ten týden je to hrozný.

ty mas alespon vyhodu, ze spat umis, kdezto ja to neumim : ( U tebe je ve vsedni dny problem s casem, jestli to dobre chapu...
U me po takove mizerne noci ani tak nejde o ospalost, ale o takovou tu celkovou rozbitost, spatnou naladu az podrazdenost, horsi koncentraci, paleni oci....ale ze bych byl ospaly, to ani ne.

Pokud ti kafe nechutna, zkus bud, takove, ktere ti chutnat bude (je to chce trochu si priplatit :) ) a nebo kvalitni zeleny caj.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S časem mám problém i já. Navíc se v 5 probudím a jsem čerstvej a po obedě až do večera jsem jako mrtvola a nemůžu se dočkat do postele. Ale já jsem spíš typ ranní ptáče , takže to připisuju tomu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
S časem mám problém i já. Navíc se v 5 probudím a jsem čerstvej a po obedě až do večera jsem jako mrtvola a nemůžu se dočkat do postele. Ale já jsem spíš typ ranní ptáče , takže to připisuju tomu.

presne tak jak pises. Ja jsem taky ranni ptak , uz roky vstavam hodne brzy, i kdyz nemusim a cim vic se blizi vecer, tim odchazi energie.

Zajimalo by me, jestli tenhle denni rezim jde nejak prekopat nebo ne. Parkrat jsem se o to pokousel, ale porad mam tendenci k brzkemu rannimu vstavani a je jedno, kdy jdu spat
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som si navykol na režim asi 7,5 hodiny v noci a poobede tak 1 aspoň. Je to akurát na hrane aby som všetko stíhal, ale dá sa to. Sacharidy na to majú značný vplyv. V diéte som bol vždy pripravený na všetko

Naposledy upravil Iron Lung Power dne st listopad 12, 2008 1:19 pm, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem o tom něco četl. Je to dané geneticky, jakési vnitřní hodiny. Jedinou vyjímkou jsou slepci, kterým se bez nějaké násilnější synchronizace klidně otočí den a noc, protože nejsou seřízeni podle slunce. Hlavně se to u nich projevuje v budovách, kde je stálá teplota, takže opravdu mohou úplně ztratit pojem o čase.

Co si tak pamatuju, tak ranní ptáčata mají vnitřní hodiny nastavené na délku dne kratší než 24 hodin a pořád jim den končí spíš dřív a vstávají brzo a pak

sovy , které mají den delší než 24 hodin a ty zase pořád natahují den po půlnoci a vstávají pozdě.

Ale jsou to samé kecy

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Petra D.

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mám obrouvskou výhodu. když jsem unavená, tak usnu hned. občas mi pomáhá když nemůžu zabrat, nad něčím intenzivně přemýšlet a pak ani nevím jak jsem usnula. jinak čas je poslední dobou mým velkým nepřítelem. práce, obchod, stavba, fitko a to každý den. to mě prostě maximálně unavuje. a nejhorší je, že si pak manžel v jedenáct v noci vzpomene na sex. tak nemám výmluvu "bolí mě hlava", ale "DOBROU" až je mi ho líto.
s tou tvojí náladou to chápu. dostatek spánku je velice důležitý a když ho nemáš, tak to má následky. a u mě to také není jen celková únava, ale podrážděnost, nevrlost a bolest hlavy. ale netuším, jestli na tohle něco zabírá. když člověk nespí, tak nespí.
jo a čají piju, ale nějak nevidím úspěch

Draper napsal:
Petra D. napsal:

ty mas alespon vyhodu, ze spat umis, kdezto ja to neumim : ( U tebe je ve vsedni dny problem s casem, jestli to dobre chapu...
U me po takove mizerne noci ani tak nejde o ospalost, ale o takovou tu celkovou rozbitost, spatnou naladu az podrazdenost, horsi koncentraci, paleni oci....ale ze bych byl ospaly, to ani ne.

Pokud ti kafe nechutna, zkus bud, takove, ktere ti chutnat bude (je to chce trochu si priplatit :) ) a nebo kvalitni zeleny caj.
xCROWx

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem noční typ a rád spím dlouho, což je pro pracujícího od 7 ráno kombinace velmi na prd :) Přes týden spím tak 5,5 - 6,5 hodiny, k tomu tak 2x - 3x týdně odpoledne šlofík 1 - 2 hodiny a o víkendu co to jde a co močák zvládne Bez odpoledního spaní bych to nezvládal.
Petra D.

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co máš za zaměstnání ,že můžeš odpo spinkat. já chci taky

xCROWx napsal:
Jsem noční typ a rád spím dlouho, což je pro pracujícího od 7 ráno kombinace velmi na prd :) Přes týden spím tak 5,5 - 6,5 hodiny, k tomu tak 2x - 3x týdně odpoledne šlofík 1 - 2 hodiny a o víkendu co to jde a co močák zvládne Bez odpoledního spaní bych to nezvládal.
xCROWx

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No normální práci v kanclu, začínáme brzo a dojíždění mám na pár minut.
Petra D.

PříspěvekZaslal: st listopad 12, 2008 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak to ti závidím. já dělám taky v kanclu, ale o spinkání tu není možnost ani slyšet.

xCROWx napsal:
No normální práci v kanclu, začínáme brzo a dojíždění mám na pár minut.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spánek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: