|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kwaker

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kwaker napsal: | | Petra D. napsal: | docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti |
kafe kafe kafe , každy dvě hodky turka/preso - mě to pomaha dost :-) ale pokud máš hodně náročnou práci, tak ti asi nic nepomůže (dlouhodobě) |
kdyz nekdo pije kafe, kafe, kafe kazdy den uz nekolik let v kuse, tak tohle nepomuze |
nekaž mi to, ja věřím, že mi to pomáhá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Petra D. napsal: | docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti |
na manzelske povinnosti nejsem dobry radce ale me hodne pomohl zeleny caj...nepamatuji se konkretne jaky druh to byl,ale obsahoval vice teinu nez ostatni druhy a mel sem po nem i halucinace ,ale unava zmizela okamzite ...neco jako fet
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
a mohl by ten zeleny caj fungovat i presto ze kafe (kofein) uz v tomhle smeru nijak necitim? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | a mohl by ten zeleny caj fungovat i presto ze kafe (kofein) uz v tomhle smeru nijak necitim? |
tezko zelene a cerne caje obsahuji kofein a to daleko min jak kafe a neucinkuje tak narazove takze ho vpodstate vubec necitis... Kdyz uz tak bych doporucil caj MATÉ ktery ma nejvice kofeinu.. jinak zkusil bych zensen, ginko
edit: tady je to MATÉ.. http://www.royalmenu.cz/clanek/188/napoje/caj/caj_mate-.html _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:03 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Draper napsal: | | a mohl by ten zeleny caj fungovat i presto ze kafe (kofein) uz v tomhle smeru nijak necitim? |
tezko zelene a cerne caje obsahuji kofein a to daleko min jak kafe a neucinkuje tak narazove takze ho vpodstate vubec necitis... Kdyz uz tak bych doporucil caj MATÉ ktery ma nejvice kofeinu.. jinak zkusil bych zensen, ginko |
cerny caj nepiju,kdyz uz,tak jedine zelenej,nefermentovanej a nebo bilej...proc pit cernej,kterej prosel fermentaci a skoro vsechny zdravi prospesne latky se tim znicili...mozna pro chut?....jinak tein se vstrebava pomalejs a ma delsi ucinek nez kofein z kafe ,ktery pusobi narazove a do 30 minut ucinek zmizi
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Petra D. napsal: | docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti |
na manzelske povinnosti nejsem dobry radce ale me hodne pomohl zeleny caj...nepamatuji se konkretne jaky druh to byl,ale obsahoval vice teinu nez ostatni druhy a mel sem po nem i halucinace ,ale unava zmizela okamzite ...neco jako fet |
no vono taky jestli je to vubec caj ze jo
A abych napsal neco k veci: ja zelenej caj piju taky, uz docela dlouho, ale stejne jako kafe u me brzo ztratil tu schopnost nejak povzbudit..U kafe je taky velkej rozdil jestli pijete to granulovany, nebo klasicky s logrem...to je o dost silnejsi. Jinak rano bez kafe si neumim predstavit, ale nejde mi uz ani o nejaky povzbuzeni, jako spis o chut.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Petra D. napsal: | docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti |
na manzelske povinnosti nejsem dobry radce ale me hodne pomohl zeleny caj...nepamatuji se konkretne jaky druh to byl,ale obsahoval vice teinu nez ostatni druhy a mel sem po nem i halucinace ,ale unava zmizela okamzite ...neco jako fet |
A abych napsal neco k veci: ja zelenej caj piju taky, uz docela dlouho, ale stejne jako kafe u me brzo ztratil tu schopnost nejak povzbudit..U kafe je taky velkej rozdil jestli pijete to granulovany, nebo klasicky s logrem...to je o dost silnejsi. Jinak rano bez kafe si neumim predstavit, ale nejde mi uz ani o nejaky povzbuzeni, jako spis o chut. |
kdo vi jestli to nebyl caj z houbicek misto zelenyho
jinak ja taky piju prevazne zelenej.. obcas na chut nakej cernej ovonenej vanilkou treba samozrejme vsecky caje jedine sypany, nejsou o tolik drazsi... ty sou mnamkozni a ne ta drt co smetou ze stolu a naberou lopatkou a nasypaj do sacku _________________ Go For Your Dream..
Naposledy upravil magion dne st listopad 12, 2008 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Petra D. napsal: | docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti |
A abych napsal neco k veci: ja zelenej caj piju taky, uz docela dlouho, ale stejne jako kafe u me brzo ztratil tu schopnost nejak povzbudit..U kafe je taky velkej rozdil jestli pijete to granulovany, nebo klasicky s logrem...to je o dost silnejsi. Jinak rano bez kafe si neumim predstavit, ale nejde mi uz ani o nejaky povzbuzeni, jako spis o chut. |
ten pan,co mi to prodaval,rikal,ze je to caj
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Petra D. napsal: | docela by mě zajímalo, když si tady píšete o spánku a o energii, zda má někdo dobrý recept na energii přes den. zatím nemám zkušenosti s energetizéry, tak by mě zajímalo, zda někdo ano. potřebovala bych poradit. poslední dobu díky pracovnímu vytížení jsem přes den odrovnaná a večer myslím jen na postel a spánek. už ani nemám sílu plnit manželské povinnosti |
kdo vi jestli to nebyl caj z houbicek misto zelenyho
jinak ja taky piju prevazne zelenej.. obcas na chut nakej cernej ovonenej samozrejme sypany... ty sou mnamkozni a ne ta drt co smetou ze stolu a naberou lopatkou a nasypaj do sacku |
jinak preferuji radeji kdyz uz je ten sypanej caj zabalenej od vyrobce,protoze kdyz ho clovek kupuje v cajovne a nebo ruzne v obchodech z tech doz,tak kdo vi jak ho tam maji dlouho atd...lepsi je to od vyrobce v pytliku
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra D.

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
určitě jsou sypané čaje lepší, než klasické sáčkové, ale účinek asi není tak výrazný. člověk by musel vypít několik litrů, aby to mělo delší a výraznější účinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
A v jakem cenovem rozpeti by se tak mel zeleny caj zhruba pohybovat, aby se dalo rict ze je kvalitni (i kdyz podle ceny mozna tezko urcivat...)....Ono asi za 10kc z Billy nebude to nejlepsi a nebo pokud ma nekdo nejake konkretni doporuceni, tak uvitam. Asi bude lepsi kopovat ve specialnich obchodech s caji nez v lekarne ne?
A kdyz uz jsem u tech caju, osvedcil se vam nejaky caj na spani? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
Ten zelený čaj je dobrá věc, když ráno nezapomenu a uvařim si ho na celej den, tak jsem mnohem víc sěží a v pohodě. Co se týče firmy, tak vždy koupím Jemču za 10kč v peny a dávkuju to v množství 200-250ml/sáček. Jednou mi mamka přivezma 3 krabičky, nějakého dražšího čaje, ale nemohu říct, že bych cítil nějaký rozdíl, dávkování jsem zachoval. Takže jsem se vrátil k jemče která mi i chuťově vyhovuje ( kupuju s příchutí broskve ). Ale je pravda, že nárazovej ůčinek jako kafe, kterej bych ocenim před treningem to opravdu nemá. Ale na celodenní pití je to fajn. Navíc má prý potlačovat chut k jídlu a zvyšovat termogenezi, ne? Takže do dietky paráda .).
Edit: Ale na žízeň je nejlepší stejně šípkovej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|