|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:45 pm Předmět: |
|
|
Ale fuj, zelený čaj ze sáčku ....... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 7:42 am Předmět: |
|
|
Dneska trumfnu i Drapera..po 14ti hodinovy smene sem vubec nemohl usnout...spal sem dohromady tak 1-2hodiny  Docela se divim, ze nejsem zase tak moc mrtvej..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 9:01 am Předmět: |
|
|
jak nespim v noci 7 hodin tak to stoji za prd, idelane kdyz si jednou tydne pospim tak tech devet hodin, to jsem pak jak znovuzrozenej :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 9:06 am Předmět: |
|
|
Ked sa podari,tak momentalne 6 hodin cez tyzden,a dohanam to cez vikend (ak nepracujem aj vtedy  ) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 2:57 pm Předmět: |
|
|
každej den 9 hodin  ale je to takový jako divný chodim spát strašně brzo protože se mi chce a pak se probouzim třeba v půl 7 a mam naspáno přes 9h ale z postele se mi nechce....
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | vetsinou 5-7 hodin... asi je to tim, ze pozde jim |
tak jez driv :)
Pokud spim treba jen 5 hodin, ale je to kvalitnich 5hodin, tak to predci i 8 nekvalitnich. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Dneska trumfnu i Drapera..po 14ti hodinovy smene sem vubec nemohl usnout...spal sem dohromady tak 1-2hodiny Docela se divim, ze nejsem zase tak moc mrtvej.. |
to se mi taky stava a ted cim dal casteji zvlaste po nocni....proste clovek se snazi nejak nabudit pres tu noc, vetsinou kolem 3 rano jsem mrtvej,ale tak v 7 rano jako kdybych ani nepotreboval jit spat...je mi docela fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | Dneska trumfnu i Drapera..po 14ti hodinovy smene sem vubec nemohl usnout...spal sem dohromady tak 1-2hodiny Docela se divim, ze nejsem zase tak moc mrtvej.. |
to se mi taky stava a ted cim dal casteji zvlaste po nocni....proste clovek se snazi nejak nabudit pres tu noc, vetsinou kolem 3 rano jsem mrtvej,ale tak v 7 rano jako kdybych ani nepotreboval jit spat...je mi docela fajn |
po nocnich jsem to mel podobny. Rano jsem byl sice "mrtvej" ale usnout ne a ne....a tak jsem tam obcas soupl diak nebo neco, ale stejne jsem spal 2-3h... |
ikdyby clovek usnul,tak stejne ten spanek neni tak kvalitni jako pres noc...telo je tak proste nastaveny,ze v noci se spi.........jasne jde se prizpusobit,ale stejne to proste neni ono nevim,co bych za to dal se bez probuzeni vyspat tvrdym spankem 8 hodin....a ne jako ted ze chrapu 4 hodiny,pak se probudim a nemuzu dale usnout...treba zaberu ale to trva tak hodinu
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
Mám nový počítač, takže musím dohánět herní resty. Na spánek už nebude čas. Nicméně včera jsem si po skoro probdělé noci dal bench a mrtvolu a šlo to _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 3:41 pm Předmět: |
|
|
Já musel jednu dobu řešit spánek léky na spaní.....
Prostě mozek neustále pracoval, asi nějaké blbé období, v 22h jsem byl mrtvý, do 00 čučel do zdi a pak skončil do 3h u PC : (
Fakt supa rege a den v práci.
Možná zkusím přístě nějaké ty čaje bo jo :)
Nevíte o něčem fakt drsném? Odvar z máku či tak? :))) Mne totiž jen tak něco nesloži _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
| total-magor napsal: | Já musel jednu dobu řešit spánek léky na spaní.....
Prostě mozek neustále pracoval , asi nějaké blbé období, v 22h jsem byl mrtvý, do 00 čučel do zdi a pak skončil do 3h u PC : (
|
tohle mam casto taky, mozek vali o sto sest a ne a ne usnout : (
| citace: |
Možná zkusím přístě nějaké ty čaje bo jo :)
Nevíte o něčem fakt drsném? Odvar z máku či tak? :))) Mne totiž jen tak něco nesloži |
zkus melatonin, caj piju od LEROS spanek a nervy a nebo od Megafit, ale ucinek tezko posoudim, nekdy usnu, nekdy ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
a co L tryptophan..zkousel to nekdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|