Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 5:45 pm    Předmět: Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly Odpovědět s citátem

Nazev je jasnej..piste co dobryho jste v posledni dobe meli a zaujalo vas to - idealni bude doplnit to fotkou, aby bylo pro ostatni pripadny hledani jednodussi Jinak muze to bejt uplne cokoliv..pres bonbony, zmrzliny, az treba po limonady, ale i salamy a syry..COKOLIV. Doufam, ze budete aktivni.

Ja zacnu krevetkama z Tesca...staci nechat chvili povolit a potom se daji jist klidne jen tak, nebo treba s toastem a nejakym dipem.. (cena okolo 100kc)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hami88

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jeeje, to je téma přesně pro mě....

Tak momentálně ujíždím na tomhle jogurtu

A potom ještě můžu doporučit těm, co jezdí do Vídně pečený kaštany a jablečný nebo pomerančový punč...jediné dvě věci,které miluju na tomhle ročním období.
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle si davam posledni dobou spolu s kecupem do testovin k masu Mam jich v lednicce 12 (a to nekecam) a co jsem v Brne, tak uz jsem jich minimalne dalsich 12 spotreboval
Luster

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: to na testoviny bych mohl vyzkouset, ja uz je delam skoro porad stejne, tak nejaka zmena by se hodila
Hami88: jj peceny kastany mam taky moc rad..zrovna predevcirem sem si je delal
tarzos

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já už několik let ujíždím na tohmle:

A stále mě to neomrzelo, spíš naopak
Luster

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste sem si vzpomel, ze nedavno sem mel Senza chipsy s octovou prichuti , me chutnali fakt hodne, ale sou dost vyrazny takze verim, ze budou mit i par odpurcu. Taky sem zkousel ty horcicovy..sou taky dobry, ale nijak vyjimecny.

Tomi88

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle nemá absolutně chybu, buď rovnou z konzervy, nebo trošičku osmahnout na pánvičce
Hami88

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
jeste sem si vzpomel, ze nedavno sem mel Senza chipsy s octovou prichuti , me chutnali fakt hodne, ale sou dost vyrazny takze verim, ze budou mit i par odpurcu. Taky sem zkousel ty horcicovy..sou taky dobry, ale nijak vyjimecny.

Ty sem taky vyzkousela a prichut balsamico ma neco do sebe
Diana

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli platí i dobroty k pití, pak mě dostává tato bylinková směs čajů :
Firma : APOTHEKE
Popis : Soubor čtyř různých druhů ovocno kořeněných čajů:

- Pomeranč a hřebíček
- Banán a skořice
- Jablko a skořice
- Citron a zázvor

Luster

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana: jj to plati urcite, taky se chystam, ze sem casem pridam nejaky druhy caju
Hami88

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana: tak to by ti mohly chutnat i tyhle caje....sou uzasny.Delaji je v ruznych kombinacich ovoce plus bylinky.

Diana

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty také znám! Jsou výborné!!! Já jsem totiž hrozný "čajomil" a v práci vypiji denně 3l

A z opravdových slaných dobrot bych zmínila tyhle slaninové rolky plněné ovčím sýrem

Hami88

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to sme na tom stejne s tim cajem....mam doma slunou sbirku.Jeste mohu dopurucit sypane,napr. Mate, nebo muj oblibeny Tuareg.Ten kupuju primo v cajovne a musi se hoodne osladit,ale je to uplne balzamek v tom hnusnem pocasi.

A kdyz sme u tech napoju,tak jsem vyzkousela novou barborkovou Kofolu a je uzasna.
Diana

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vypadá velice dobře!
Jasně že sypané čaje jsou lepší, ale v práci si vždy uvařím litr do konvice a z praktických důvodů preferuji sáčky. Já mám pocit žízně pořád, takže mohu pít jako velbloud

Loni jsem dostala černý čaj se skořicí Harney&Sons. Asi musel být velmi drahý, ale je to krásný chuťový zážitek. Sáčky jsou látkové a čaj, ač je černý, je vlastně trochu sladký ( díky hřebíčku ). Pochopitelně to není pro nějaké velké pití na litry, ale pro vychutnání si jednoho šálku.
Tady je odkaz ( může to být i dobrý typ na dárek ):
http://www.harneytea.cz/harney_caje_v_saccich.php

Hot Cinnamon Spice
Náš nejoblíbenější ochucený čaj, směs černých čajů, tří druhů skořice, pomerančové kůry a sladkého hřebíčku. Pozoruhodný čaj, který zahřeje na těle i na duchu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: