|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 7:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 8:55 am Předmět: |
|
|
| VeRt3x napsal: | Schwaco ne tohle je prave jenom na nacukrovani nakonec superkompenzacky az po diete se to poradne rozjede a na racia si ani nevzpomenu |
jj tak to jsem špatně pochopil :-), to se ti ani nedivím, ikdyz po nulách bych se racií užral
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 8:59 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Sakra..uz fakt zacinam mit abstak, uz na to nekam musim jit ... |
jj moc dobře chápu jak to myslíš taky jsem to dlouho neměl a jak sem si na to teď vzpomněl tak mi kapou sliny od huby musim na to co nejdřív skočit
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 9:29 am Předmět: |
|
|
TAk tohle pití nemá chybu je to bombička.
Jinak přátelé, ještě že jsem se narval ke snídani jako kule, jinač bych se taky snad uslintal!! Super topic!! Jurgen by měl radost!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | VeRt3x napsal: | Schwaco ne tohle je prave jenom na nacukrovani nakonec superkompenzacky az po diete se to poradne rozjede a na racia si ani nevzpomenu |
jj tak to jsem špatně pochopil :-), to se ti ani nedivím, ikdyz po nulách bych se racií užral |
Jj presne tak, mne uz se pri tech nulach uz o jidle aji zda Posledni den uz nemuzu dycky dospat rana a hnedka rano co nejrychlej nastartuju k raciím
Jinak pekny obrazky, ale chtelo by to jeste aji recepty, at se toho da vyuzit i jinak nez jenom slyntanim u obrazovky
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik607
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Seva98 dne so listopad 15, 2008 11:24 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
Moc pěknej topik... na tohle se tu ještě nevzpomnělo...
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Moc pěknej topik... na tohle se tu ještě nevzpomnělo... |
Velvet???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|