|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | TheLeague napsal: | | BUFU napsal: | | Moc pěknej topik... na tohle se tu ještě nevzpomnělo... |
Velvet??? |
Ty ses dobrej komik .. podivej se poradne na ten krygl |
Ja vim picu jak se tomuhle pivu rika. Vim ze jsem to jednou pil a jmenovalo se to Velvet. Tak jsem myslel ze se tomu rika takhle vsude Promin jestli jsem te nejak urazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Luster napsal: | jeste sem si vzpomel, ze nedavno sem mel Senza chipsy s octovou prichuti , me chutnali fakt hodne, ale sou dost vyrazny takze verim, ze budou mit i par odpurcu. Taky sem zkousel ty horcicovy..sou taky dobry, ale nijak vyjimecny.
|
dneska jsme ti měl ty s vinným octem a nic moc |
tak to je mi lito..me chutnaj fakt hodne
- dneska sem si pochutnal asi na 10ti rizcich, cokoladovejch bonbonech, dortu na zpusob tiramisu a zapil sem to colou...fotky nebudou
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Wygh napsal: | | Luster napsal: | jeste sem si vzpomel, ze nedavno sem mel Senza chipsy s octovou prichuti , me chutnali fakt hodne, ale sou dost vyrazny takze verim, ze budou mit i par odpurcu. Taky sem zkousel ty horcicovy..sou taky dobry, ale nijak vyjimecny.
|
- dneska sem si pochutnal asi na 10ti rizcich, cokoladovejch bonbonech, dortu na zpusob tiramisu a zapil sem to colou...fotky nebudou |
Nejses nahodou Baron?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Luster napsal: | | Wygh napsal: | | Luster napsal: | jeste sem si vzpomel, ze nedavno sem mel Senza chipsy s octovou prichuti , me chutnali fakt hodne, ale sou dost vyrazny takze verim, ze budou mit i par odpurcu. Taky sem zkousel ty horcicovy..sou taky dobry, ale nijak vyjimecny.
|
- dneska sem si pochutnal asi na 10ti rizcich, cokoladovejch bonbonech, dortu na zpusob tiramisu a zapil sem to colou...fotky nebudou |
Nejses nahodou Baron? |
baron nejsem, ale tetka mela neska oslavu narozenin, tak sem se tam mirne nacpal
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 12:35 am Předmět: |
|
|
Tak a to je naposledy, co jsem otevřel tenhle topic... _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 12:44 am Předmět: |
|
|
To je fakt svinský, tady má člověk chuť vyjíst špajzku a spláchnout to pivkem. chjo _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|