|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
Jeste k tomu Lidlu....doporucuji kupovat tam tanuky - kousky (rezy) ve vlastni stave. Stoji necelych 22kc, po odliti vody tam zustane 150g masa a je opravdu chutne, kdyz to srovnam napr. s tunaky z Kauflandu, kde zustane po odliti 135g, stoji myslim cca 18kc a maso je nic moc a jeste to obcas nevypada ani jak kousky, ale jako drt.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 8:23 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jeste k tomu Lidlu....doporucuji kupovat tam tanuky - kousky (rezy) ve vlastni stave. Stoji necelych 22kc, po odliti vody tam zustane 150g masa a je opravdu chutne, kdyz to srovnam napr. s tunaky z Kauflandu, kde zustane po odliti 135g, stoji myslim cca 18kc a maso je nic moc a jeste to obcas nevypada ani jak kousky, ale jako drt.... |
ted jsem cetl nanuky a vrtalo mi hlavou,kde by se tam vzalo maso
|
|
| nahoru |
|
 |
Anarki-blue

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 9:58 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jeste k tomu Lidlu....doporucuji kupovat tam tanuky - kousky (rezy) ve vlastni stave. Stoji necelych 22kc, po odliti vody tam zustane 150g masa a je opravdu chutne, kdyz to srovnam napr. s tunaky z Kauflandu, kde zustane po odliti 135g, stoji myslim cca 18kc a maso je nic moc a jeste to obcas nevypada ani jak kousky, ale jako drt.... |
K tomu cottage.Osobně mě chutna víc z Penny-Campus 200g .Jinak s tím tuňákem máš úplnou pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
Mikado Rajsky protlak..30% koncentrat
vinikajici vec
Pul hrnce trojbarevnych testovin ( Spiralli Tricolore )
taveny syr
Eidam
Protlak mikado
a provenstalske koreni od vitany (neobsahuje fenykl nebo neco podobneho co chutna jako pendrek hnus)
vse smichat a snídat
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
K těm cottage sýrům. Dřív jsem je hodně jedl, protože mě tvarohy moc nejely, ale teď jsem zase přešel na normální nebo tučný tvarohy v 250g vaničce, protože to vyjde o dost levněji (tvaroh za 12kč, cottage za 17kč) a taky je to výživnější a líp si to rozmixuje _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | nejlepší cottage je od firmy LINESA z LÍDLU a za tim si stojim |
V tomhle souhlasím se Slotym..
edit: vždycky jsem dával cottage s ředkvičkama a to byla mňamka..
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 1:00 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je normální tučnej tvaroh !!! Dá se jíst i sám.. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
Tohle je pro mě v současné době slaná dobrota no. 1
Ať už jen tak samotný k vínku nebo i obyčejnou omeletu i tuňáka s rýží to posune do uplně jiné dimenze chuti.
Mimochodem, doporučuji shlédnout jejich stránky www.granmoravia.com , moc pěkně udělané s pohodovou hudbou, to je atmosféra........
_________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem otevrel tohle a dal do ryze
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
co to je? mlete rajciny? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
Minuly tyden jsem asi poprve v zivote koupil tenhle hermelin, uz byl pekne uzralej a je fakt vybornej. Na ryzi, rozpect do mikrovlnky, pak pridat tunaka a rajcatovou omacku Primaveru (viz. prispevek vyse)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|