Nevím no,velký gatě už jsou docela out.To jsem nosil ještě na základce a pěkně pod prdel
Takže ted nosíš radši něco úplýho, aby z toho byli vidět tanga?
Ono je taky "velký gatě" a "velký gatě", že jo
Tak jasně že ne uplé,ale normální ryfle,uplé tak aby šla vidět moje pěkná prdel
Velké myslím,prostě Hoprovské gatě u kolen,to se nosilo kdysi,ted jak stím někoho vidím a má třeba 25 tak mi to přijde směšné.
Tak mě sou ty gatě akorát, ale sou hoperský, nebo spíš skejťácký. Prostě je mám z Horsefeathers
Nevím no,velký gatě už jsou docela out.To jsem nosil ještě na základce a pěkně pod prdel
Velké myslím,prostě Hoprovské gatě u kolen,to se nosilo kdysi,ted jak stím někoho vidím a má třeba 25 tak mi to přijde směšné.
Tak mě sou ty gatě akorát, ale sou hoperský, nebo spíš skejťácký. Prostě je mám z Horsefeathers
Jo dobrá značka,kdysi jsem taky nosil (DC,Horse,Split,)to byly časy
Jo dobrá značka,kdysi jsem taky nosil (DC,Horse,Split,)to byly časy
Hip Hop nemusím vůbec, ale každýho věc
Jen mi na tom přijde humorné, že když sem byl malej a přišel před barák na písek s rovnou kšiltovkou, byl sem za největšího magora...A teď se zdá že se situace přesně otočila máš zahlej kšilt...
len old skuul, nove veci a cesko-slovenska scena ma nebavia a ani nenosim ziadne hip-hop retaze, siltovky, gate alebo tricka :))
Lyrical Gangbang - Dr. Dre
Bitches Ain't Shit - Dr. Dre
Twista - Adrenaline Rush
Notorious B.I.G. feat. Bob Marley - Hold Ya Head
The Notorious B.I.G Ft.Twista & Krayzie Bone-Spit Your Game
The Notorious B.I.G - LIVING THE LIFE
busta rhymes break ya neck
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
k hlasování...
hip hop jako hudba mi až tak nevadí.. ne že bych ji poslouchal každý den, to fakt ne, ale když už to někde slyšim tak to překousnu... jediný co nesnaším sou namachrovaný kokoti v xxxxxxxxxxl hadrech, kalhotama že by se z nich daly udělat 3 další, kšiltovky nabok ideálně kombinovaný šátkem.. samozřejmě čím víc řetězů tím líp...navíc to jejich chování.. celkově tento styl nechápu..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru