Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

recept???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bosorka

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 11:58 am    Předmět: Ricotta Odpovědět s citátem

Me v posledni dobe strasne zachutnala ricotta. Obmena tvarohu nebo syru. Rozmichana s tunakem a pazitkou je uplna mnamka.

Originální ricotta obsahuje jen mléčné albuminy (laktoalbumin) a nikoliv kasein. Je tudíž velmi snadno stravitelná, vhodná i pro kojence a pro nemocné (diabetiky). Má vysokou nutriční hodnotu, nízký obsah tuku, vysoký obsah bílkovin. Mezi všemi mléčnými výrobky je to produkt, který obsahuje nejmenší množství tuku. Obsahuje hodně vápníku, fosforu a vitaminu A a B2. Riccota neuvolňuje během skladování syrovátku jako tvaroh, a proto se v průběhu doby její chuť nemění. Plně nahradí tvaroh při jakékoliv kuchyňské úpravě, ale výborná je i samostatná. Je to ideální pokrm pro ty, kdo se chtějí řídit zásadami moderní zdravé výživy. Hodí se pro přípravu moučníků, dezertů, různých pomazánek, omáček na maso a těstoviny, náplň těstovin nebo zeleninových koláčů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RIccota je jej celý nazov ktory najdem aj v obchode?a kde presnejsie chladiacich boxoch ale kde?
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo sem hoď obrázek...
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo obrazok! Je fajn
Bosorka

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:28 pm    Předmět: Ricotta Odpovědět s citátem

Obrazek mi nejde vlozit.
Ricotta je cely nazev, kupuju v Tescu nebo Albertu v chladaku u syru, maly bily kelimek 250g za 20KC, nahore je nazev ricotta. Nejde prehlidnout
BerryDeMey

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
s.sman

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
nebo sem hoď obrázek...

Bosorka

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:34 pm    Předmět: Ricotta Odpovědět s citátem

to je presne ono
Duro

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no prave ta ricotta co ste hodili obrazok ma tuku dost nie?okolo 45%
ja kupujem v tesku taku stvorcove,levicke mliekarne,ta ma tusim 25%,ale tu asi v cechach nedostat
Bosorka

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 12:54 pm    Předmět: Ricotta Odpovědět s citátem

Si myslim ze moc tucna neni, cottage je na tom sice lip, ale zase lepsi nez hermelin

Obsah tuku 9 %
Obsah sušiny 22%
Obsah bílkovin ve 100g výrobku 6 g
Obsah soli Max. 1%
Energetická hodnota ve 100g výrobku 140 kcal, 585kJ
Hmotnost výrobku
v době balení celkem: 250 g
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozno to a jvyskusam
katzenka

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Running Sushi v Palladiu..byl jsem tam dva dny posobě a vždycky jsem se tak nehorázně přežral, že jsem měl problém se vůbec odvalit domů..kdo má rád sushi, musí zkusit!

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem přemýšlel co si dám, v sobě už dva sáčky rýže, nějaký to maso, prostě hafec žrádla a měl jsem chuť na něco prasáckýho, něco co jsem dlouho neměl a ejhle, přišel jsem na neskutečnou kombinaci

No posudťe sami

EDIT: Nemalej orgasmus jsem u toho měl, tohle se musí zopakovat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: