novinky, zajímavosti, aktuality

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - novinky, zajímavosti, aktuality  Úvodní stránka -> Strongman -> novinky, zajímavosti, aktuality
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redcell napsal:
Aspon ta 4 disciplina bude odpocinkova... ten hod tim medicimbalem....
jinak to bude docela tvrde...

Tak hlavně to je spíš disciplína na atletické soutěže středních škol a ne strongmanů.Jinak redcell zůčastníš se?
Wygh

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6) Kostky do výšky – formou Heavy Balls: 190, 210, 240, 270 kg, na čas

tohle mi moc nejde do hlavy, myslel jsme že to budou power stairs

Jesse Marunde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
redcell

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poku zdravi dovoli... tak si pujdu neco zvednout,ale bue to osti tezke...hlavne ta 110kg osa...
a take zvedani tech kostek o vysky no nevim jak to myslej..
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kostky do vysky formou heavy balls? to je jak "pojd na me zboku" .. co to sakra je?

jinak ty discipliny snad krom drzeni kufru a tech atlas stone jsou na amatery proste neadekvatni... 500 pneu nebo 230 zaklad v tahu to je proste dobry tak akorat na dojebani

Derek Poundstone
Jasme

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to trochu kostrbate napsano, ale je to mysleno ze budes zvedat sice power stairs, ale bude to formou atlas stone v tom smyslu ze kazdy zvednes jen jednou a prebehnes na dalsi, nebudes dealt tri schody s kazdou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasme napsal:
je to trochu kostrbate napsano, ale je to mysleno ze budes zvedat sice power stairs, ale bude to formou atlas stone v tom smyslu ze kazdy zvednes jen jednou a prebehnes na dalsi, nebudes dealt tri schody s kazdou...
jasny, chapu... zkousel jsem to nekdy loni... do tech 220 se to da, samozrejme zalezi na jak vysoky schod, ale 270? to das tak mozna ty a s-sman, jinak nevim

Derek Poundstone
Jasme

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Jasme napsal:
jasny, chapu... zkousel jsem to nekdy loni... do tech 220 se to da, samozrejme zalezi na jak vysoky schod, ale 270? to das tak mozna ty a s-sman, jinak nevim

ono to drzatko neni tak nizko jako u mrtvoly,je to spis takovy dotah, ovsem bohuzel o to je to pro nas nizsi chlapy tezsi ho tam ve finale soupnout protoze kdyz to clovek neumi v rukou dobre naklopit, tak i kdyz silu ma tak se jen postavi a je cca 5cm pod hranou

napriklad Jirka S. ho tam u nas fouknul hned napoprve a moc se ani nezapotil, ze jo ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasme napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Jasme napsal:

ono to drzatko neni tak nizko jako u mrtvoly,je to spis takovy dotah, ovsem bohuzel o to je to pro nas nizsi chlapy tezsi ho tam ve finale soupnout protoze kdyz to clovek neumi v rukou dobre naklopit, tak i kdyz silu ma tak se jen postavi a je cca 5cm pod hranou

napriklad Jirka S. ho tam u nas fouknul hned napoprve a moc se ani nezapotil, ze jo ?

nojo... na Jirku jsem zapomel, to je starej jerabnik, ten to muze zvedat na ty podstavce pro atlas stone do metru a pul a ani nebude muset na spicky

Derek Poundstone
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 12:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pozor chlapci! Zadne pomlouvani tady .. Ja si zada porad jeste lecim. A ja nejsem ten kdo jezdi vyhravat zavody v MT jako nekteri (nejmenovani Jakub Sm. a Tomas Po.) .. Taky me moc netesi ze nezvednu 380 na mrtvolu a nestezuju si
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
CIZO

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka_ napsal:
Tak pozor chlapci! Zadne pomlouvani tady .. Ja si zada porad jeste lecim. A ja nejsem ten kdo jezdi vyhravat zavody v MT jako nekteri (nejmenovani Jakub Sm. a Tomas Po.) .. Taky me moc netesi ze nezvednu 380 na mrtvolu a nestezuju si

stejne je zajimavy ze jsi rikal ze tahat nemuzes ale pneu, behani s yoke nebo shield carry ti nevadi...

mimochodem, nechtel bys tu zalozit log?

Derek Poundstone
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 1:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
stejne je zajimavy ze jsi rikal ze tahat nemuzes ale pneu, behani s yoke nebo shield carry ti nevadi...

No i pro me je to neuveritelne. Ale strongman treninky (zavody) mi dost pomohly s myma zadama.. Vysvetluju si to tim, ze jsem je zacal zatezovat trosku jinak nez dosud a posilil tak i problemove partie.. Takze ted uz me boli mnohem mnohem min a uz vesele taham.

CIZOPASNIK napsal:

mimochodem, nechtel bys tu zalozit log?

mimochodem nechtel .. nevim co bych tam psal ani kdo by to cetl, Lukasuv Vam snad nestaci?
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
post-fipa

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěknej masakr!
keba

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vloni si Vláďa Patera (letos se taky zůčastní) ošklivě zranil kotník při power stairs když šel do špiček tak bacha na to.
redcell

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[ jak zranil?
keba

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyvrtnul kotník - myslím, že natřené šlachy.Dost bolestivé a celkem dlouho se hojící.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - novinky, zajímavosti, aktuality Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: