Spánek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spánek  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Spánek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Matheus

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

total-magor napsal:
Já musel jednu dobu řešit spánek léky na spaní.....
Prostě mozek neustále pracoval, asi nějaké blbé období, v 22h jsem byl mrtvý, do 00 čučel do zdi a pak skončil do 3h u PC : (

Fakt supa rege a den v práci.

Možná zkusím přístě nějaké ty čaje bo jo :)
Nevíte o něčem fakt drsném? Odvar z máku či tak? :))) Mne totiž jen tak něco nesloži

To znám. taklhe teď funguju... víc než 6 hodin se mi nepodařilo spát tak rok
post-fipa

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Začínám přemýšlet o psychowalkmanoj. Nemáte s tím někdo zkušennosti?
total-magor

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
total-magor napsal:
Já musel jednu dobu řešit spánek léky na spaní.....
Prostě mozek neustále pracoval , asi nějaké blbé období, v 22h jsem byl mrtvý, do 00 čučel do zdi a pak skončil do 3h u PC : (

tohle mam casto taky, mozek vali o sto sest a ne a ne usnout : (

citace:

Možná zkusím přístě nějaké ty čaje bo jo :)
Nevíte o něčem fakt drsném? Odvar z máku či tak? :))) Mne totiž jen tak něco nesloži

zkus melatonin, caj piju od LEROS spanek a nervy a nebo od Megafit, ale ucinek tezko posoudim, nekdy usnu, nekdy ne

Zkusím děkuji, protože mám tendence ty léky občas dát, tak 1-2x za týden, a např. dnes .) A spánek? 10h!!! Bez tak 4-5 : (
Je to psychika, no... možná už i návyk na ty léky : (

Ale zase... neznám nic horšího, než spát PO-PA 3-4h což se mi stávalo a pak díky víkendu jsem usnul třeba od 3-10 ale i tak to bylo jen 7h spánku.

A mohu říct, po 10h spánku se cítím naprosto úžasně, mimoto že nevypadám jak troska v práci
total-magor

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

post-fipa napsal:

Nekupuj, vyhozené peníze.
Měl jsem to půjčené od kamaráda, blikačky do očí a bzučení do uší mi fakt ani IQ nezvedlo, náladu a ani cokoli jiného.
A rozhodně to byla pruda si nechat vyblikávat 30min mozek, ztráta času a peněz.

Je tam kvantum programů snad na vše, podle mne placebo, musíš tomu hodně věřit, možná byt nějaký sensibil, potom to třeba zafunguje, ale co to půjčoval mi a kámošům tak se každý jen vysmál.

Nevím, myslím že i ten kámoš to nakonec uklidil do šuplíku a to ho to stálo 10 tis.
Ale mohu se ti zeptat na podrobné info, on ho má roky.
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tam neco taky obcas soupnu uz asi 2-3 roky a zatim to je v norme, zadna zavislost. U me je kriticka doba ve 2-3 rano, kdy se zacnu budim a spanek se stava dost neklidnym a nekdy nemuzu usnout vubec a prave pak si vezmu treba jen 5mg hypnogenu nebo diaku a na 2-3h zaberu.

A mas pravdu, kdyz se clovek vyspi alespon tech 8 hodin, je vse uplne o necem jinem - celkove se daleko lepe citis, nejsi podrazdeny, mas dobrou naladu, vic energie do vseho, lepe ti to mysli, lepe se koncentrujes snad i vizuelne lepe vypadas atd...

Zavidim vsem tem spacum, co lehnou, usnou ( pri cemz by je ani zbijecka nevzbudila) a po 10 hodinach by spali dal....ja snad v zivote nespal 10hodin v tahu, vim ze uz na zakladce jsem vstaval tak nejak v 6-7h i o vikendu, kdy jsem nemusel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
poldi

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja tam neco taky obcas soupnu uz asi 2-3 roky a zatim to je v norme, zadna zavislost. U me je kriticka doba ve 2-3 rano, kdy se zacnu budim a spanek se stava dost neklidnym a nekdy nemuzu usnout vubec a prave pak si vezmu treba jen 5mg hypnogenu nebo diaku a na 2-3h zaberu.

A mas pravdu, kdyz se clovek vyspi alespon tech 8 hodin, je vse uplne o necem jinem - celkove se daleko lepe citis, nejsi podrazdeny, mas dobrou naladu, vic energie do vseho, lepe ti to mysli, lepe se koncentrujes snad i vizuelne lepe vypadas atd...

Zavidim vsem tem spacum, co lehnou, usnou ( pri cemz by je ani zbijecka nevzbudila) a po 10 hodinach by spali dal....ja snad v zivote nespal 10hodin v tahu, vim ze uz na zakladce jsem vstaval tak nejak v 6-7h i o vikendu, kdy jsem nemusel.

nemas co zavidiet..
takto si pol zivota prespis..ja rozmyslam ze asi zajdem k doktorke alebo nejakej psycho,pretoze ja v tahu prespim aj 12hodin a este sa mi chce spat..dneska napriklad to bolo 11 a to ma zobudil budik..
a to si kazdy vecer hovorim ze budem spat max 8 hodin..
Diana

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

total-magor

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Jak zde někdo psal že prospíme půl života
Ono je to jako bílá vs. černá. Opravdu po málo prospaných hodinách je ze mne troska, i tak vypadám.
Když dám 8-10h, vypadám svěží, lidé mi nekoukají na mé kruhy pod očima, je mi fajn, mám dobrou náladu, večer do fitka mám sílu ne že se klepu vyčerpáním ....

Jinak... já mám teď Triticco, tuším, je to nějaké strašný driák, protože mi už diazepam nezabíral (5-10mg), tak tohle mne sundá na těch 10h a bez přerušení!
Hypnogen byl taky fajn, lepší než dia, člověk je po dia ráno zpomalený, ale po Triticco totálně, proto když se chci vyspat a ráno fungovat dávám již v 21h.

No je to naprd. Snad až pořeším všechny "sračky" co mne trápí začnu zase spát jako člověk.
A víc jak 10h jsem nespal nikdy :)

U mne je to psychika, mohu být fyzicky zničený, chodit spávat (snažit se) v přesnou dobu, ale prostě jak nejsou těžká víčka a nezívám tak neusnu

Ale největší pruda jsou ty rána v práci, oni snad pak myslí že jdu rovnou z pařby
post-fipa

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

total-magor napsal:
post-fipa napsal:

Měl jsem to půjčené od kamaráda, blikačky do očí a bzučení do uší mi fakt ani IQ nezvedlo, náladu a ani cokoli jiného.

Je tam kvantum programů snad na vše, podle mne placebo, musíš tomu hodně věřit, možná byt nějaký sensibil, potom to třeba zafunguje, ale co to půjčoval mi a kámošům tak se každý jen vysmál.

Nevím, myslím že i ten kámoš to nakonec uklidil do šuplíku a to ho to stálo 10 tis.

Kdyby jsi něco zjistil, bylo by to super. Zatím neznám nikoho, kdo by ho používal.
total-magor

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

post-fipa napsal:
total-magor napsal:
post-fipa napsal:

Kdyby jsi něco zjistil, bylo by to super. Zatím neznám nikoho, kdo by ho používal.

Tak já se ho zeptám, co tě zajímá konkrétně?
A ozvi se mi tak vé středu, to bych už mohl mít odpověď, kdybych zapomněl jak ses jmenoval (o víkendu mi umí mozkové buňky páchat hromadné sebevraždy, parchantky)

Pošli mi ty dotazy třeba do PM to nepřehlédnu.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz si dojdu k lekarce,ze chci prasky na spani...predepise mi je bez vyptavani? a ktere byste doporucili?
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
kdyz si dojdu k lekarce,ze chci prasky na spani...predepise mi je bez vyptavani? a ktere byste doporucili?

jak ktera, ale predepsat by ti je mela. Ja osobne tam ale vzdycky poslu nekoho jineho za mirnej uplatek
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Iron.Pumping napsal:

jak ktera, ale predepsat by ti je mela. Ja osobne tam ale vzdycky poslu nekoho jineho za mirnej uplatek

premyslim o tom docela dlouho a asi tam fakt zajdu a jednou tydne o vikendu to tam nasypu..neni nic lepsiho nez se zbudit odpocaty a plny sily
post-fipa

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky přemýšlím o práškách, ale moc se mi do toho nechce.
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: čt prosinec 25, 2008 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najoptimálnejšie prostredie pre rast svalov a vyplavovanie testosterónu je doba okolo 22.00 do 01.00, v týchto hodinach sa tesťák vyplavuje najviac. Ale každopádne treba spať okolo 8hodín. si myslim že dlhši a kratší spánok je nevyhovujúci.

Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spánek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: