_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Skutečně to bylo celkem lehké, dal bych více opakování, ale u posledních dvou serií mě vždy činky lehce přidusila. Aby mi nesklouzla snažím si ji dát co nejlépe na ramena, ale pak mě přitlačí na krk a místo pořádného nadechnutí se ozve jen takové sípání.
Az pojedes zase bicak,nehodis sem video?Myslim ze vaha okolo 100kg je pro vetsinu z nas silenost,tak myslim,ze by to melo odezvu..a par lidi si pak cheatingem sunda na par dni zada:-)
Vazne ssmane,hod to sem,pokud bude ta moznost.
Dik.
_________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
Diky..ja to projizdel cele na ceste a tohle mi uteklo..
Hodne dobry..ssmane,preju at drzi zdravi..snad jen to te muze zastavit..
_________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
Jeste jednou zaseru topic..kolik to bylo,kdy Manfred Hoeberl nabizel nejake velke $$$ za bicepsovy zdvih..hledal jsem to na netu o nic o tom..
Voltaire
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru