Na kazdy cince jsou dva 20kg kotouce, tycku nepocitam, ta ma asi 2kg, je dost silna, rozmery tech kotoucu jsou: prumer asi tak 22-24cm a tlusty jsou 6-8cm
Na kazdy cince jsou dva 20kg kotouce, tycku nepocitam, ta ma asi 2kg, je dost silna, rozmery tech kotoucu jsou: prumer asi tak 22-24cm a tlusty jsou 6-8cm
Když vypočítám objem tohoto kotouče, vychází mi 0,0031m^3 a vezmu-li hustotu obyčejného železa 7800kg/m^3, vychází mi hmotnost jednoho kotouče 24,7kg. Je tam díra a ty rozměry jsou od oka, takže venca má pravdu.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
40tky to asi budou ale spíš než tlaky sou to takový ojeby.Spouštěj to níž venco.Dobře pro tebe.
Ja sem nikdy nevidel ze by to nekdo daval niz, rovnobezne s podlahou je podle me akorat, obcas mi to sjede i niz, jenom jeden kamos co daval rok jenom tlaky a nic jinyho je daval ze mel tu cinku skoro pod ramenama , pak vlez jednou na bench ruplo mu v rameni a uz necvici, zacali ho z toho bolet ramena, podle me se to nema davat az takhle dolu, ronnie to dava taky tak
Já osobně dělám tlaky na šikmé lavici 45kg-50kg....a vím jak vypadá činka co má 40kg.Krom toho mám 89kg.Bench 170kg-180kg (bez super dressu). Dle nálady dám i 150 bench tak 6 krát.No tím samozřejmě nepodcenuji něčí blog,ale nechápu jak někdo necvičí nohy.I pro srdce je to špatné ,když pumpuje více pravá komora pro vršek těla a ta levá zaostává ze spodkem těla.A to je jedna z mála věcí když vynechám keci o estetičnosti atd!!Prostě podle mě se nedá rozvinout celkový potencionál silovy když neni vše tak jak by mělo být!
a není to jedno kolik zvedá? Stejně vypadá na hovno.
Že takový inteligentni jako ty nemají permanentní ban dost dobře nechápu. Venco nech si to máznout...
Cusik.Mno zdravím sušice.V 15-16 letech sem tam chodil do fitka dnes už nevím jak to tam vypadá.Takové malé fitko,rozpažené.Hned kousek od gymplu.V té budově asi byla i tělocvična.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru