_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Velmi správně jsi řekl, že hodně lidí si myslí… Jenomže hodně lidí se taky plete, jelikož bílej kluk jako třeba já může mít v tomto směru odžitýho v šestnácti tolik, co nemaj dva černý kluci odžitý za celej život. Pamatuji třeba, jak jsem ve třinácti s pilkou na železo vykrad s kámošem autobus a vydělal svý první prachy.
Velmi správně jsi řekl, že hodně lidí si myslí… Jenomže hodně lidí se taky plete, jelikož bílej kluk jako třeba já může mít v tomto směru odžitýho v šestnácti tolik, co nemaj dva černý kluci odžitý za celej život. Pamatuji třeba, jak jsem ve třinácti s pilkou na železo vykrad s kámošem autobus a vydělal svý první prachy.
proboha hlavne tohle neberte jako ukazku ceskyho rapu...tohle je legenda mezi vsema srackama
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Z ceskych raperu je pro me jednoznacne nejlepsi Headdy - ex. Defuckto .. vyborna flow, vynikajici, smysluplny texty, bez nutnosti pouzivani sprostych slov a posilani nekoho do prdele ...
Ze zahranicnich:
klasika - WTC - MethodMan,Redman,Ghostface apod., Cypress Hill, Looptroop, Nas ...
pripadne ulety jako sou P13
Proste hip hop muzu ... rad si ho poslechnu, chodival sem na koncerty, akce ... ale nesnasim tzv. hopery, kreteny s nazehlenyma ksiltovkama a vytahnyma kalhotama .. nejradsi bych je rezal jednoho za druhym
jj mluviš mi z duše
_________________ Život je kyselej jak šťovik..., ale mě šťovik chutná:-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru