|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Psycho napsal: | | smetak napsal: | | Psycho planujes treba nekdy i druhou pulku?:) | No asi ne preci jenom to uz se mi zda opravdu hodne,bych si pripadal jako tapeta
Ale jeste neco necham fouknout na holen a lejtko jen ted nemam zadnou inspiraci tak ze nevim co nakreslit........
Pravdepodobne to necham az poletim do ASIE a necham to udelat tam...... |
Tak to bude urcite brutal. Uz abys letel, jsem zvedavej na vysledek:)
Ja tou rukou urcite neskoncil, jenom je na prd, ze to je drahej konicek:) | Zalezi na tom kdo to dela a tak.. Ja jsem s cenou v bloodybluetatoo spokojenej:-)
Hlavne jsem s tim vyhral par soutezi tak ze jsem doublespokojenej:-)
Ale opravdu neco dalsiho chci mit z asie original..........
Ted je v Thajsku a okoli hroznej maglajz tak ze letos na to kaslu........ _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
Nový eliptiker _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
Po 3 letech rodinné války se rodiče konečně dohodli a dnes se rozvedli. Konec nepříjemným setkáním!! _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:01 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Po 3 letech rodinné války se rodiče konečně dohodli a dnes se rozvedli. Konec nepříjemným setkáním!! |
Po 3 letech to celkem jde, u nas to trvalo okolo 15 let nez to konecne pochopili _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 3:19 pm Předmět: |
|
|
Mám radost ze stípka,tentokrát se nějak předali _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 4:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
ten má pro strach uděláno _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Drapere, ty jsi teda zlý  Sloty si spletl pár čísílek, no _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|