|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomi88

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
Tak si tak řikám, že bych si to nechal poslat na dobírku domů _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 8:13 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | JJ taky jsem tam dneska byl:)
Ovocný tvarohy šli,ale ten cottage s křenem...fuj
Je to super-já ted nakupuju ty sýrové racio chlebíky Jinak hromady tortill tam maj,ale dneska se jim někam poděly: ( ( |
jj krenovej cottage fakt nebyl dobrej a to jsem jich chtel vzit alespon 10, a pak si rikam, ze vezmu nejdriv jeden na zkouzku. Jinak ale tyhle cottage jsou v pohode a jsou to ty kvalitnejsi,stoji kolem 26kc, jen s tim krenem proste
Zkus tu uzenou sunku, ta byla fakt vyborna. Vlastne radeji nezkousej, jeste tam dnes chci jit, tak at na me zbyde :D Jeste maji i klasickou prsni - neuzenou taky 0,5% a drubez mix tam je ale myslim 10% tuku.
A taky tam maji ty mega plechovky tunaku giana (nevim kolik to ma mozna tak 2kg) jenze na jednou je toho moc a kdyz tunaka necham otevreneho v lednicce, tak dostane takovou zvlastni hnusnou pachut _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
Kluci maji v te zlevnene prodejne ted nejake tortilly? Ja se tam moc nedostanu, ale pro toto bych si tam zasel. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Kluci maji v te zlevnene prodejne ted nejake tortilly? Ja se tam moc nedostanu, ale pro toto bych si tam zasel. |
zda se mne ze jsem je tam videl, ale nevim jiste (tortilly nejsou zrovna vec, po ktere prahnu). Dnes se ti po nich muzu mrknout _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 10:38 pm Předmět: |
|
|
Měli jich tam spousty krabic,minulý týden,ale včera jsem je neviděl: ( ( ( _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:10 am Předmět: |
|
|
Tortilly jsem taky vcera nevidel, i kdyz tam je tezke hledat, protoze v tom neni skoro zadny system a je tam toho strasne moc a taky strasnych lidi.
Vcera tam meli asi tunu tech krenovych cottage a uz staly jen 9,90 jinak co jsem se dival v Globusu, tak stoji kolem 26kc.
Jinak take tam maji fitness chleb 250g za myslim 4,90 nebo 5,90 a kdyz koupis 5ks tak myslim 2,90/ks
Nedavno meli treba hermeliny 125g za 9,90 a permanentne tam maji knackbroty taky ze 9,90 (normalne stoji okolo 40kc ne? )
Nebo jsem tam videl mnoho druhu ruznych chili, pikantnich, grilovacich omacek a marinad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:19 am Předmět: |
|
|
heh, asi tam fakt zajdu, protože speciálně pro ten křenovej cottage jezdím cca deset km až do globusu:-) _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
Dneska maji na Lidicke cottage od Madety jahodove ze 9,90 + spoustu dalsich novych veci, jen ne uzenou kureci sunku
edit: vcera byly pazitkove, zeleninove a klasicke bile, ale byly uz tesne pred expirackou a bylo jich malo, tech jahodovych, ktere ja nemusim, tam maji tunu
A jeste jedna vec, minuly tyden syr s plisni uvnitr Blue Royal 200g za 19,90, v Tesku stoji myslim pres 50kc .... a taky byl behem chvilky pryc i kdyz ho tam bylo nekolik kartonu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
odkud vis o tech akcich? Nekde z netu ? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | odkud vis o tech akcich? Nekde z netu ? |
ne, mam to pri ceste z Blue Gymu :)
Vylezu z fitka, nastoupim do saliny na Pionyrske, vystoupim o zastavku dal na Antoninske, jdu asi 200-300m a jsem tam..... pak uz jen dojdu kousicek na Moravske namesti, sednu na 11ku a jsem doma. Takhle pekne to mam zarizene :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
Aneb Brno je zlatá loď, na Lidickou pro cottage choď _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
Možná že sem rypna, ale to je obchod kterej je tak ještě o třídu horší než Lídl, krabice poválený všude po obchodě, davy omámenejch důchodců, jídlo levný, ale to jen díky termínu velmi brzké nebo už proběhlé expirace...a věci jako šunka bych tam asi fakt neměl žaludek brát, člověk se netrefí a má z první střevní problémy. Matka odsud nosívala plata oplatků po záruce a vžycky jsem si připadal provinile, když jsem nějakej jedl  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
Jo mas pravdu, spousta veci tesne pred nebo po zaruce a ty bedny a bordel to je vec dalsi, ale osobne jsem tam nakoupil uz nekolik kilo sunky, syry cottage, tvarohy atd a vsude zaruka naprosto v pohode a kvalita vyrobku taky. Co jsem slysel, tak tam take berou z ruznych hypermarketu nadbytecne zasoby, proto ty nizke ceny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 6:32 pm Předmět: |
|
|
No,ale Lj tys ten krámek taj provařil jako první  dobrá práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|