|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Do selhání svalů cvičím: |
| Nikdy |
|
29% |
[ 35 ] |
| Jen v některých sériích |
|
60% |
[ 72 ] |
| Skoro pokaždé |
|
10% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 120 |
|
| Autor |
Zpráva |
Lear

|
Zaslal: út duben 27, 2004 11:20 am Předmět: Do selhání nebo ne? |
|
|
Zaujalo mě, jak často se tady různí lidé dohadují o tréninku a propagují přesně opačné metody, co se objemu tréninku týče: HD proti HST nebo GVT, celé tělo 3x týdně nebo splity rozdělené do čtyř dnů a tak. Taky tu v té souvislosti byla otázka, jestli cvičit nebo necvičit do selhání? (Pozitivního myslím.) Určitě zná každý spoustu teorií a argumentů pro svůj způsob a na každého ten jeho způsob i zabírá, tak by mě zajímalo, jak to tu kdo děláte a jaké s tím dosahujete výsledky? A prosím, vzpomeňte si na své naturální období, protože je jasné, že AS možnosti regenerace a růstu posouvají někam úplně jinam.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Goyer
|
Zaslal: út duben 27, 2004 11:24 am Předmět: |
|
|
2x týdně celé tělo, nikdy do selhání! (rezerva 2 opakování)
Jak to zabírá? BOMBA.
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: út duben 27, 2004 11:28 am Předmět: |
|
|
Kromě rozcvičení všechno do selhání...
|
|
| nahoru |
|
 |
jarav
|
Zaslal: út duben 27, 2004 11:32 am Předmět: |
|
|
| jajaja napsal: | | Kromě rozcvičení všechno do selhání... |
Teď budu OT, ale - super ikonka, chlape
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: út duben 27, 2004 12:01 pm Předmět: |
|
|
| jarav napsal: | | jajaja napsal: | | Kromě rozcvičení všechno do selhání... |
Teď budu OT, ale - super ikonka, chlape |
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út duben 27, 2004 12:45 pm Předmět: |
|
|
Všechno (samozřejmě kromě zahřívacích sérií  ) do selhání + 2-3 op. s dopomocí. Každá partie jednou týdně (kromě lýtek)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: út duben 27, 2004 1:11 pm Předmět: |
|
|
nejdřív zahřívací, pak občas do selhání + dopomoc, občas ne, záleží na partii....
jinak celý tělo projedu 1x týdně (břicho se snažim 3 - 5x týdně)
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út duben 27, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
Zdá se mi, že pokud se jede celé tělo 1x týdně, tak se může klidně jet do selhání. Já teď jedu celé tělo 3x týdně a tam kvůli regeneraci nejedu vždy do selhání, ale tak, abych byl schopnej udělat ještě jedno opakování. Občas to porušuju. Řekl bych, že obě metody jsou dobrý, je třeba vyzkoušet na sobě a případně střídat. Nejhorší metoda je cvičit stále to samé a stejně.
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út duben 27, 2004 2:43 pm Předmět: |
|
|
je fakt, ze se to tu resilo uz hodnekrat, duvodu proc nejezdit do selhani tu zaznelo dost predevsim z ust fedora, dr.lifta, rena
duvodu proc jezdit do selhani... ehm... je vlastne nejakej? _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út duben 27, 2004 2:50 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | je fakt, ze se to tu resilo uz hodnekrat, duvodu proc nejezdit do selhani tu zaznelo dost predevsim z ust fedora, dr.lifta, rena
duvodu proc jezdit do selhani... ehm... je vlastne nejakej? | Možná že nakonec to nemá vůbec smysl jezdit do selhání, třeba je to stejnej mýtus jako, že čím víc bolej svaly, tím víc rostou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel_P

|
Zaslal: út duben 27, 2004 2:51 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | je fakt, ze se to tu resilo uz hodnekrat, duvodu proc nejezdit do selhani tu zaznelo dost predevsim z ust fedora, dr.lifta, rena
duvodu proc jezdit do selhani... ehm... je vlastne nejakej? |
Co naděláš, někteří to prostě nepochopí....... Já jsem k tomu došel bez Fedora, Lifta apod. Ale o to víc mi udělalo radost, že má slova byla potvrzena :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: út duben 27, 2004 2:57 pm Předmět: |
|
|
Jako u většiny věcí na někoho působí to a na někoho něco jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út duben 27, 2004 6:14 pm Předmět: |
|
|
duvodu proc jezdit do selhani... ehm... je vlastne nejakej? |
důvod je a nemá cenu to znovu rozebírat.Kdo chce at si najde starší topic ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Beebop

|
Zaslal: út duben 27, 2004 6:35 pm Předmět: |
|
|
Otázka znie co je to do zlyhania. Niekto vydrie 5 opakovani s x kg a ma v rezerve 1-2op a niekto si necha pomahat uz od 3op, takze zalezi aj od nasadenia. Ja osobne vynutene opakovania pouzivam len zriedkavo. Pozitivne zlyhanie napr pri MT alebo drepe sa so zlyhanim na scottovej lavicke neda ani porovnat. Takze asi tak.
A este druha vec na kazdeho plati ine. Niekto chodi cvicit aby zabil nudu, niekto chce byt majster sveta, ale ked mu dany trening zabera /pre jeho specificke potreby/ neni dovod to menit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|