|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
riker

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Ježiš, ikdyby těch bílkovin v syrovém vejci bylo x krát více ochudíš se tím o denaturaci , což v tomhle případě neni sprosté slovo |
ochudis ???
|
|
| nahoru |
|
 |
W4lk3r

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Asi tak nějak. Až bude všechno perfektní a budeš nucen řešit takové detaily, odpověď najdeš sám. Zatím je myslím užitečnější se naučit správně cvičit, než správně jíst vejce. |
To je fakt
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Triton napsal: | Ježiš, ikdyby těch bílkovin v syrovém vejci bylo x krát více ochudíš se tím o denaturaci , což v tomhle případě neni sprosté slovo |
ochudis ??? |
ano ochudíš
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | riker napsal: | | Triton napsal: | Ježiš, ikdyby těch bílkovin v syrovém vejci bylo x krát více ochudíš se tím o denaturaci , což v tomhle případě neni sprosté slovo |
ochudis ??? |
ano ochudíš |
ok, mala lekce cestiny:
ochudit se o 'neco' -> 'neco' byla vyhoda
znehodnoceni (denaturace) -> vetsinou neni vyhoda
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 3:12 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Triton napsal: | | riker napsal: | | Triton napsal: | Ježiš, ikdyby těch bílkovin v syrovém vejci bylo x krát více ochudíš se tím o denaturaci , což v tomhle případě neni sprosté slovo |
ochudis ??? |
ano ochudíš |
ok, mala lekce cestiny:
ochudit se o 'neco' -> 'neco' byla vyhoda
znehodnoceni (denaturace) -> vetsinou neni vyhoda |
ok, malá lekce biologie, zlepšení stravitelnosti je většinou výhoda, to je proč od nepaměti jídlo prochází tepelnou úpravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Ja si vajicka zasadne ani neloupu. Ztrata casu, behem kteryho muzu regenerovat |
Tak to mě dostalo
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
Jenom tak letmo jsem to cely prolitl. Neni na ten tuk a cholesterol ve vajcich nejaka studie? Moje old bitch ze me chce udelat vegana a odpira mi zloutky: (
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Jenom tak letmo jsem to cely prolitl. Neni na ten tuk a cholesterol ve vajcich nejaka studie? Moje old bitch ze me chce udelat vegana a odpira mi zloutky: ( |
Tak to ti nezavidim
Kdysi dávno v IRONMANU jsem četl článek, že je to s vejci a cholesterolem uplně jinak.....ale nemužu to tady najit
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 4:40 pm Předmět: |
|
|
vejce obsahujou dobrej cholesterovl v poměru ke špatnýmu 3:1 a a s tukem je to v průměrném žloutku asi tkahle
TUK:4,6 g
nasycený 1,6 g
mononenasycený 2,4 g
polynenasycený 0,6 g
takže myslim NP
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
|
| nahoru |
|
 |
*Martin*
|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
Když sem ještě užíval proteiny jako doplněk stravy,tak sem si do něj (odměrky) prdl dvě vajčka,několik kousků,asi 20 umělýho sladidla a circa v půl litru vody rozmixoval.Výsledek byl špicovej a moc dobry to je.
Jinak využitelnost proteinu z vejce je myslím největší.
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út leden 06, 2009 12:27 pm Předmět: |
|
|
Tři vejce rozšlehat s kořením (dle tvé chuti, můžeš přidat i cibulku), na pánev hodíš ňákej omastek a slaninu, počkáš, až se slanina opraží a pak přidáš cibulku, necháš jí aby plakala a pak to zaleješ těma vejcema. Buď počkáš až se ti udělá omeleta nebo to zamícháš (omeleta se ráda trhá). Já to žeru s chlebem, mrkví, jablkem a kafem. Ostrovani si k tomu ale běžně dávají fazole, jelítko, půlku klobásky, toastovej chleba a stračku jménem mushrooms (s našema houbama to má společnej snad jen název). To už se mi ale zdá moc _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|