|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Do selhání svalů cvičím: |
| Nikdy |
|
29% |
[ 35 ] |
| Jen v některých sériích |
|
60% |
[ 72 ] |
| Skoro pokaždé |
|
10% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 120 |
|
| Autor |
Zpráva |
tyger

|
Zaslal: út duben 27, 2004 8:14 pm Předmět: DEATH |
|
|
Do mrtva!!! a pak minimálně 6 dní na oživení a znovu!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
snoopy

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út duben 27, 2004 9:08 pm Předmět: Re: DEATH |
|
|
| tyger napsal: | | Do mrtva!!! a pak minimálně 6 dní na oživení a znovu!!! | Jak sem ten trénink jmenuje, HIT? .
|
|
| nahoru |
|
 |
SandmaN

|
Zaslal: út duben 27, 2004 10:52 pm Předmět: |
|
|
3 x tydne cele telo a nikdy do selhani
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: út duben 27, 2004 11:30 pm Předmět: Re: DEATH |
|
|
| LJ napsal: | | tyger napsal: | | Do mrtva!!! a pak minimálně 6 dní na oživení a znovu!!! | Jak sem ten trénink jmenuje, HIT? . |
SHIT?
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st duben 28, 2004 7:07 am Předmět: |
|
|
| jajaja napsal: | | Jako u většiny věcí na někoho působí to a na někoho něco jinýho. |
Jasne a pak po nekolika letech zjistis, ze to bylo naprd...... No nic nekteri jedinci jsou proste nepoucitelni
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: st duben 28, 2004 7:26 am Předmět: |
|
|
Kdyz ono si muzes vic nasypat, kdyz se smiris s tim ze pojedes do selhani... ;)
Ale vlastne co je na tom to selhani, kdyz to tlacis porad, akorat sparing ti to cim dal tim vic ulehcuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st duben 28, 2004 7:52 am Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | Kdyz ono si muzes vic nasypat, kdyz se smiris s tim ze pojedes do selhani... ;)
Ale vlastne co je na tom to selhani, kdyz to tlacis porad, akorat sparing ti to cim dal tim vic ulehcuje... | Já myslel, že se bavíme o selhání, když jedu sám a udělám maximální počet opakování, co SÁM zvládnu, sparing, to už je zase uplně jiná věc, nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st duben 28, 2004 9:36 am Předmět: |
|
|
tak řežba zase? No dobře-znova. Do selhání není na nic. Jako stresový princip velmi užitečný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: st duben 28, 2004 10:02 am Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | 2x týdně celé tělo, nikdy do selhání! (rezerva 2 opakování)
Jak to zabírá? BOMBA. |
Jak to mas rozdelene?Ja jsem tohle jel stabilne nekolik let pri mych zacatcich,ale pod sest dni v tydnu jsem se nedostal..Ted mam more casu a odpocinku,tak premyslim,ze se do toho opet pustim..I kdyz vek trosku pokrocil a nevim,jak budu snaset cvicit 6dni v tydnu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: st duben 28, 2004 10:11 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | Goyer napsal: | 2x týdně celé tělo, nikdy do selhání! (rezerva 2 opakování)
Jak to zabírá? BOMBA. |
Jak to mas rozdelene?Ja jsem tohle jel stabilne nekolik let pri mych zacatcich,ale pod sest dni v tydnu jsem se nedostal..Ted mam more casu a odpocinku,tak premyslim,ze se do toho opet pustim..I kdyz vek trosku pokrocil a nevim,jak budu snaset cvicit 6dni v tydnu.. | Stan: míň alkoholu a bude to OK
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: st duben 28, 2004 10:12 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | tuberacek napsal: | Kdyz ono si muzes vic nasypat, kdyz se smiris s tim ze pojedes do selhani... ;)
Ale vlastne co je na tom to selhani, kdyz to tlacis porad, akorat sparing ti to cim dal tim vic ulehcuje... | Já myslel, že se bavíme o selhání, když jedu sám a udělám maximální počet opakování, co SÁM zvládnu, sparing, to už je zase uplně jiná věc, nebo ne? |
Pockej jak jina vec? Do selhani = kdyz mi musi dopomoct sparing, nebo se pletu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st duben 28, 2004 10:17 am Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Ondřej napsal: | | tuberacek napsal: | Kdyz ono si muzes vic nasypat, kdyz se smiris s tim ze pojedes do selhani... ;)
Ale vlastne co je na tom to selhani, kdyz to tlacis porad, akorat sparing ti to cim dal tim vic ulehcuje... | Já myslel, že se bavíme o selhání, když jedu sám a udělám maximální počet opakování, co SÁM zvládnu, sparing, to už je zase uplně jiná věc, nebo ne? |
Pockej jak jina vec? Do selhani = kdyz mi musi dopomoct sparing, nebo se pletu? | myslel jsem, že když ti dopomáhá sparing, tak už jsou to opakování NAD selhání, tzn. že selhání je přesně to opakování, co uděláš jako poslední sám (s dalším už by ti musel pomáhat sparing). Možná se pletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: st duben 28, 2004 10:28 am Předmět: |
|
|
Bucci-s tim uz je konec..rustacek je doma,tak zacinam telo pripravovat na velky uder..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: st duben 28, 2004 11:20 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | Bucci-s tim uz je konec..rustacek je doma,tak zacinam telo pripravovat na velky uder.. | ááááha, tak to přeju kvalitní náběr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|