Taky sdilim nazor, ze vypada moc dobre. Ale to ze jsem napsal svuj dojem, tzn. ze jeho kozy vypadaji na gyno ze mne nedela nulu. Kdo si mysli, ze ji kvuli tohoto jsem, je u mne kreten.
Buď v klidu, jestli ji má sere ho to víc než tebe .
Jako mně kdyby někdo točil,tak si tam naložím váhu takovou se kterou udělám ukázkovou techniku a ne tu s kterou tam budu zápasit abych předvedl že jsem silák
Jako mně kdyby někdo točil, tak si tam naložím váhu takovou se kterou udělám ukázkovou techniku a ne tu s kterou tam budu zápasit abych předvedl že jsem silák
takova vaha v tvem pripade neexistuje
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jako mně kdyby někdo točil ,tak si tam naložím váhu takovou se kterou udělám ukázkovou techniku a ne tu s kterou tam budu zápasit abych předvedl že jsem silák
Jako mně kdyby někdo točil, tak si tam naložím váhu takovou se kterou udělám ukázkovou techniku a ne tu s kterou tam budu zápasit abych předvedl že jsem silák
Jako mně kdyby někdo točil ,tak si tam naložím váhu takovou se kterou udělám ukázkovou techniku a ne tu s kterou tam budu zápasit abych předvedl že jsem silák
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru