|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 11:49 am Předmět: |
|
|
Mna dost zaujala táto dobrota síce som ju uz nejedol velmi dlho ale lubil som to papat aj zo5 krat denne _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
Tak a tady je moje doporučení:
Pěkně popořadě
...
Komu by nestačilo, tak pár kroků vedle si může dát nepřekonatelnýho tataráka. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
Premyslim, ktera z tech fotek me necim zaujala nebo pozdvyhla me chutove bunky. Prvni rozhodne ne, spis naopak, druha - k tomu se stavim neutralne, proti pivu nic nemam, ale ani ho nevyhledavam, takze se mnou nic nedela a ta treti - pokud je tam to kulate ve sklince nakladany hermelin, tak to jedine ano  jinak netusim, co by to mohlo byt... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Premyslim, ktera z tech fotek me necim zaujala nebo pozdvyhla me chutove bunky. Prvni rozhodne ne, spis naopak, druha - k tomu se stavim neutralne, proti pivu nic nemam, ale ani ho nevyhledavam, takze se mnou nic nedela a ta treti - pokud je tam to kulate ve sklince nakladany hermelin, tak to jedine ano jinak netusim, co by to mohlo byt... |
Jsou to fotky z brněnské Bláhovky. Taky jsem neměl rád koleno, přišlo mi moc tučný...Až na bláhovce jsem mu pořádně přišel na chuť. JJ, je to hermoš a vedle nivové gule :-) _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
Drapere: je mi jasný, že když před tebe postaví vločky s mlíkem a nebo žebírka, tak vezmeš vločky...  Nebo se pletu? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 2:53 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Drapere: je mi jasný, že když před tebe postaví vločky s mlíkem a nebo žebírka, tak vezmeš vločky... Nebo se pletu? |
neptletes.
Diana: Tak ten hermelin bych s dovolenim take okusil :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | BUFU napsal: | Drapere: je mi jasný, že když před tebe postaví vločky s mlíkem a nebo žebírka, tak vezmeš vločky... Nebo se pletu? |
neptletes.
Diana: Tak ten hermelin bych s dovolenim take okusil :) |
Abys mě nepomluvil že jsem lakomá, tak ti půlku dám
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Draper napsal: | Premyslim, ktera z tech fotek me necim zaujala nebo pozdvyhla me chutove bunky. Prvni rozhodne ne, spis naopak, druha - k tomu se stavim neutralne, proti pivu nic nemam, ale ani ho nevyhledavam, takze se mnou nic nedela a ta treti - pokud je tam to kulate ve sklince nakladany hermelin, tak to jedine ano jinak netusim, co by to mohlo byt... |
Jsou to fotky z brněnské Bláhovky. Taky jsem neměl rád koleno, přišlo mi moc tučný...Až na bláhovce jsem mu pořádně přišel na chuť. JJ, je to hermoš a vedle nivové gule :-) |
se.u na to,ze je tucny je hlavne vynikajici a jeste s krenem to je lahoda
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
idoktor: je to tam hrozně podobný jedný restauraci v Českym Krumlově...... _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
No ja sa s hodnem s Draperom ohledna toho posledneho prispevku pivo mov nemusim a to prve ja tam prsote vidim tabulkunutricných hodnôt ,imaginarnu,takze radsej nie, dam si radsej tvaroh:DDDD _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Draper napsal: | Premyslim, ktera z tech fotek me necim zaujala nebo pozdvyhla me chutove bunky. Prvni rozhodne ne, spis naopak, druha - k tomu se stavim neutralne, proti pivu nic nemam, ale ani ho nevyhledavam, takze se mnou nic nedela a ta treti - pokud je tam to kulate ve sklince nakladany hermelin, tak to jedine ano jinak netusim, co by to mohlo byt... |
Jsou to fotky z brněnské Bláhovky. Taky jsem neměl rád koleno, přišlo mi moc tučný...Až na bláhovce jsem mu pořádně přišel na chuť. JJ, je to hermoš a vedle nivové gule :-) |
Blahovka je Blahovka, kdo nepoznal, nevi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem ji moc nepil, ani nevim proc, ale minuly tyden jsem jednu koupil a od te doby kazdy den jedna padna, uz jsem na ni totalne zavislej
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
Aj obyčajná Pepsi Light je super, len jej musím pomenej, ak nechcem aby ma prehnalo. Z tohto pohľadu mi najviac vyhovuje Cola Zero.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|