Nejhorší na tom je ten rozdíl mezi předloktim, který je jak párátko a bicepsem který ná v obvodu tak 50cm. No, ale když se jim to líbí tak proč ne, každej normální člověk si, ale o nich udělá svuj úsudek.
Jeste dokazu pochopit, ze synthol je pouzit v kulturistice aby se dosahlo vetsiho vzhledu a tim lepsiho umisteni, ale tyhle dementy naprosto nedokazu pochopit...
ti klucí ví co chtějí a jdou si tvrdě za tim, víte co to musí být za dřinu pro ně to do sebe cpát?
Úplně vidim tu scénku z filmu Trestná lavice jak ti bachaři vždycky přišli k tý skřince v šatnách, vzali tu pikslu s napisem: STEROIDS dali si prášek na ruku hodili do huby a hodili ten drsnej vyraz a koukli se na ruce jak jim to dělá dobře, to určitě přesně dělají oni*a02*
_________________ Jméno: Ondřej Tůma
Věk: 18 let
Výška: 195 cm
Váha: 105 kg
Teda řeknu Vám docela hnus :-) Ale zajímalo by mě, jestli, když si píchnou tu srágoru, tak i zesílí . . . Jinak teda nechuť nehorázná :-) A mě doma nadávali za proteiny, sacharidy, nitrix a kreatin :-)
POKUD BY MI NĚKDO MOHL ZODPOVĚDĚT OTÁZKU TAK DÍKY . . .
"NECHCI TO BRÁT, JSEM SPOKOJEN TAKOVÝ JAKÝ JSEM A JAK NA SOBĚ PRACUJI I BEZ INJEKČNÍCH JEHEL"
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 9:48 am Předmět: :-)O(-:
Já jsem ho sem dal kvůli tomu, že mi zdají jeho ramena docela dost odlišná než by měla být. Mají takový nepřirozený tvar. Ale pokud to někdo vyvrátí tak tu fotografii samozřejmě odstranim.
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru