_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
já ten eshop znám, trička ajaxx63 jsou super, první střih co fakt padne a maj neskutečnej výběr. První jsem koupil v Berlíně, teď si je kupuju tady v tom shopu.
Jo, byla tu jeste jedna firma, mela i reklamu na ronnie, jenze jsem zapomnel co to bylo a nemuzu ji najit... mela cesky web a nazev byl neco jako "ajax" ?
U kazdyho zbozi meli napsany, ze je sexy....ajaxx63.cz
tam me zaujalo tak jedno triko a nejvic ty plavky ,ty me rozpalili uplne powa a vsude samy sexy sexy sexy ...Tyhle veci presne nechci.Veci ktery vypadaj jak o x velikosti mensi ,div na me neprasknou apod ...tak z toho uz jsem opravdu vyrostl...
plavky jsou normální, ty maj všude stejný ale ty trika maj dobrý střihy a velikosti až do XXXL
Nevite nekdo, jestli se delaji Rag-topy, nebo jak se to jeste nazyva jinak nevim, ktery by nemely na prsou napis body building? Kdyz to budou nosit lifteri nebo vzperaci, tak se to tam moc nehodi. Taky se mi nelibi ten napis XXXL od bizonu. Zatim jsem na ten strih tricka narazila jen u trech znacek:
Nebbia, BizonGym, Uncle Sam. Ani jedna znacka nema na netu moc velkej sortiment, a nic me extra nezaujalo. Existuje jeste neco dalsiho?
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
Zaslal: so říjen 05, 2013 10:35 am Předmět: kulturisticky hacafrak
Ahoj, nevite kde by se dal sehnat ten elastickej oblecek jako meli v devadesátých letech napr. kevin levrone a shawn ray tady :
potreboval bych to protoze cvicim venku a kdyz se sehnu napr u mrtvych tahu tak mam holý záda a bojim se ze prochladnou navic v teplacich me to taky limituje v pohybu rozsahu díky moc.
já ten eshop znám, trička ajaxx63 jsou super, první střih co fakt padne a maj neskutečnej výběr. První jsem koupil v Berlíně, teď si je kupuju tady v tom shopu.
Máš recht.
Píšou tam, že maj atletickej střih. Tak jsem si schválně pořídil jedno s tou vlajkou, abych byl za frajera. A ono fakt sedí úplně jinak, než ty obyč, co mám. Navíc jsem dostal pochvalu i doma, že konečně mám nějaký rozumný tričko.
Máte někdo zkušenosti i s těma jejich tričkama klasickýho střihu? Koukal jsem, že ty jsou až do 3XL, ale tak moc snad zase nenarostu.
Není nic vtipnějšího než potkat 80kg kluka v takových hadrech a ještě k tomu s názvama, jako brutal, xxxl, hardcore.....
Když to na mě není vidět, že cvičím, tak aspoň že si to každý přečte
Cthělo by to trochu vkusu, chodit po městě v teplákách mi příjde buranské.
Cthělo by to trochu vkusu, chodit po městě v teplákách mi příjde buranské.
S tímhle souhlasím. Proto se snažím vybírat kvalitní věci, který i nějak vypadaj.
Na druhou stranu je asi každýho věc, co na sebe navlíkne a pak v tom chodí, každej má prostě nějakej svůj vkus. I za cenu, že to jiným přijde směšný nebo buranský.
A k těm nápisům na triku - 80 kilo mám, cvičím podle toho, jak mi to pracovní vytížení dovoluje a triko s nápisem Hardcore mám taky. Nejsem sice žádnej kulturista, ale že bych kvůli tomu nemohl nosit pohodlný trička s určitými nápisy, mi přijde trochu mimo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru