...Skoda,ze se.. Ronni.cz ... nezajima vice o strongmanske souteze..
pri tom se z toho stavaji velice dobre souteze a kluci podavaji velice dobre vykony.. je tam spousta dobrých zavodniku.. jak na amaterskych soutezich.. ted už na českem poharu tak i na česko-slovenskem poharu.je skoda,ze se takove souteze opomijeji... co rikate???????????,
Během prázdnin mi Ronnie psal a měl zájem o tomto sportu něco napsat. Jak o soutěžích, tak i třeba o našich trénincích, ale pak z toho nějak sešlo. Myslím, že ten zájem trvá, jen je asi dost ostatní práce.
_________________ Fide, sed cui fidas, vide.
Naposledy upravil s.sman dne po prosinec 08, 2008 8:35 pm, celkově upraveno 1 krát
bude... pristi sezona by mela uz byt mnohem vice na ocich a vubec to vypada ze strongman i strongman amater bude pristi rok moc pekne rozjety... teda doufam (klep-klep) tak abych to nezakriknul
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
bude... pristi sezona by mela uz byt mnohem vice na ocich a vubec to vypada ze strongman i strongman amater bude pristi rok moc pekne rozjety... teda doufam (klep-klep) tak abych to nezakriknul
s.sman napsal:
Během prázdnin mi Ronnie psal a měl zájem o tomto sportu něco napsat. Jak o soutěžích, tak i třeba o našich trénincích, ale pak z toho nějak sešlo. Myslím, že ten zájem trvá, jen je asi dost ostatní práce.
Jak píšete oba dva, já bych velmi rád - a pokud to Cizovo "klep klep" vyjde, pak bychom se Lukáši určitě vrátili k tomu, o čem jsme mluvili, jen bych s tebou ohledně všeho nekomunikoval já, ale... někdo jiný .
uvidíme, trochu mě mrzí zamrznutost stránek strongman.cz
to mas pravdu je to dost ostuda,ze na strongman.cz neni ani zminka o probehle soutezi,ktera se konala pred tydnem..
to tady na Ronnim to kluci vedeli druhy den...
take me mrzi jedna vec na strongmanu.cz ,ze tam neni zadne forum jako tady..ze si muzou zavodnici pokecat...atd...
Vysledky z Mezibori jsou konecne zverejneny na oficial. webu..
PS: Schody síly a Hercules Hold jsou v tabulce prehozene
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
STRONGMAN MEZIBORI
Tak mi konecne dorazilo dvd ze zavodu z Mezibori a ja celou noc nespal, abych to pro Vas sestrihal .. Preji prijemnou zabavu
PS: dekuji Michalu Kavankovi za video!
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Jirko, super video, diky. Mrzi me, ze sem nemoch prijet, tim min se zucastnit...
Jinak vsem kolegum strongmanum preju pekny svatky a do dalsiho roku hodne uspechu a hlavne pevny zdravi!
Urcite se na nakou soutez zas aspon prijedu mrknout.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru