|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:56 pm Předmět: |
|
|
| abecedarian napsal: | | Arnie (CZ) napsal: | Myslíš že jsem nikdy neměl dudlík ? Co já se nadudlal né dudlika fakt ne ,ale pobavils mě Je to více méně model (už jenom proto že na obalu je napsáno "this is not a toy!" .Jestli jseš fakt zvědavej tak po pm .Leda že by se tu našlo 5 lidí co by to chtěli vědět,ale co je komu do mě takže smůla |
Však oni se najdou. Třetí |
Neni poslední, čtvrtý
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mandor
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 12:00 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | abecedarian napsal: | | Arnie (CZ) napsal: | Myslíš že jsem nikdy neměl dudlík ? Co já se nadudlal né dudlika fakt ne ,ale pobavils mě Je to více méně model (už jenom proto že na obalu je napsáno "this is not a toy!" .Jestli jseš fakt zvědavej tak po pm .Leda že by se tu našlo 5 lidí co by to chtěli vědět,ale co je komu do mě takže smůla |
Však oni se najdou. Třetí |
Neni poslední, čtvrtý |
Nestyď se, pátý
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 12:01 am Předmět: |
|
|
Edit: sesty : ( _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 12:31 am Předmět: |
|
|
Hmm ,tak s touhle hračkou bych si možná i vyhrál  ale ne ani to to není ...
No teda dobře jsem si naběhl,ale tak budiš,můžu si za to sám.Vezmu digitála a pak sem hodím foto aby byla moje potupa úplná... _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 12:33 am Předmět: |
|
|
slepovací model Boingu 737... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 12:38 am Předmět: |
|
|
Tak ja nevim ... treba mlada ode me dostala lizatka
Normalne, jak se v obchodech prodavaji v tech plastovych stojanech, jak je to v tom zabodnuty, tak sem ji to koupil cely ... 200ks lizatek _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 12:49 am Předmět: |
|
|
No tak jak jsem slíbil tak splním ...
18ti palcový model T-800
[/img]
Trošku se mi ta fotka rozmázla sakra : ( _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 1:43 am Předmět: |
|
|
:]
BD: 200ks lizatiek je celkom nic, kedze s kamaratom sme raz mali cca 16.000 zuvaciek ninja turtles (len jeden balik ich obsahoval 200  ), no malo to jednu mensiu nevyhodu, boli z roku 1989  takze sa uz trochu rozpadavali
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 2:08 am Předmět: |
|
|
dostal jsem pod stromeček 7 gramů hašiše... muahaha
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:07 am Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | dostal jsem pod stromeček 7 gramů hašiše... muahaha |
kamos nasel pred cca 14ti dnema ve Spenelsku 40...NA ZEMI!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Raynor napsal: | | dostal jsem pod stromeček 7 gramů hašiše... muahaha |
kamos nasel pred cca 14ti dnema ve Spenelsku 40...NA ZEMI! |
to je čurák
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|