LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
poskoky do strany 3km
přítahy v předklonu s VČ 10x45kg, 10x65kg, 10x85kg, 3x105kg
MT 3x135kg, 1x165kg
předkopy up to 3x8x70kg
vertikální legpress stroj up to 180kg
bench up to 96kg
chestpress up to 100kg

Dneska změna, začal jsem přítahama a když už to bylo naložený, tak jsem pokračoval lehce v mrtvole, šlo to dobře, někdy zase zkusím maximum. Legpress poprvý po letech jen tak na rozehřátí.
LJ

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench up to 5x81kg
chestpress up to 5x100kg
tlaky na ramena na stroji (lehkej převod) up to 8x95kg
stahování horní kladky paralel up to 4x120kg
tricepsové kliky na stroji up to 10x95kg
stahování kladky na triceps up to 10x50kg
předkopy (lehkej převod) up to 10x120kg

Po menší žaludeční indispozici lehkej trénink, žádný maxima, vše v pohodě.
LJ

PříspěvekZaslal: čt prosinec 25, 2008 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench rehab 5x10x55kg
peckdeck up to 5x65kg
chestpress up to 100kg
tlaky na ramena na stroji up to 6x80kg
stahování horní kladky paralel up to 8x100kg
stahování tricepsové kladky up to 10x50kg
stroj na tricepsové kliky up to 6x100kg
bic.zdvihy s EZ scott up to 10x35kg

whirpoolka, sauna
45 minut

Fitko dneska v klídečku, vzhledem k tomu, že po dvou kilech bramborového salátu a tunách řízků a lososa tak tak chodím, tak cokoliv fyzickýho beru jako úspěch.

Zážitek dne, v MCs jsem potkal pana Bazzyho (se slečnou Nikol). Je to milej kluk, ale má ošklivou bundu a asi je v dietě, protože měl dětský meny .
LJ

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
shyby 5x
dřep na stroji 10x140kg
legpress (těžkej) 10x40kg, 10x80kg, 10x120kg, 10x150kg, 5x170kg
předkopy up to 10x110kg (malej převod)
bench na šikmé, velmi úzký úchop up to 5x66kg
tlaky na ramena na stroji up to 5x80kg
500m sprint na veslovacím trenažéru

Blíží se den, kdy budu tak tlustej, že zařadím protestní hladovku ...

Naposledy upravil LJ dne so prosinec 27, 2008 4:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Míry
váha: 103kg
hrudník: 117cm
biceps: 39cm
stehno: 68cm
lýtko: 43cm
pas: 156cm

Vánoční míry mi kazí akorát pas, jsem trošku nesouměrnej ... ale jinak všecho PR
LJ

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nahoře je LJ, nejen že s hezčí bundou, ale navíc má i víc přátel (konkrétně tohle je pan žabák ).

trénink
bench up to 95kg
tlaky s JR up to 10x28,5kg
tlaky na ramena na šikmo na stroji up to 4x60kg
bicepsové zdvihy s EZ up to 4x49kg
předkopy up to 5x70kg
zákopy up to 5x75kg

Nejlepší protein co sem kdy pil je opakovaně příchuť malina s bílou čokoládou značka neznámá. Trénink v jiným fitku, takže váhy nejde moc porovnávat, akorát zákopy sem jel klasicky se všema cihlama (kamarád co hraje rekreačně fotbal měl 1/3 váhy na těch nohostrojích, takže opět potvrzení, že i tlustej tanečník může mít silný nohy ) .
LJ

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2009 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel byl leden pro rozvoj mého fyzična dosti příznačný - trpěl jsem hlavně chorobnou touhou po penězích a spánku, takže až na několik absolvovaných plesů a večírků se nedělo nic zásadního.

Na fotce nesmazatelně legendární dvojice klaunů, tentokrát v lehce koloniálním prostředí.

Což mi připomíná, že jsem se úspěšně opil z jednoho drinku, a to prosím z long island tea v XXL skleničce, kterou jsem pil asi hodinu a půl . Je to poměrně praktické, akorát ta sklenička je těžká jako prase a člověk ji musí tahat oběma rukama a pít brčkem, jinak vypadá jako závozník šrotu pro prasata.
LJ

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se dělo poslední dobou mě ani trošku nepotěšilo . Začal jsem zase tancovat, což při původní váze cca 103kg nebylo tak úplně ideální, hlavně proto, že jsem se dal na modern jazz, kde průměrná váha tanečníků je asi 48kg tudíž na parketu zabírám místo za tři běžné tanečnice a to nemluvím o tom, že jsem jednou omylem kopl v nějakým skoku jednu slečnu do hlavy a nikdo se tomu nesmál .

V rámci programu do formy za 30 dní jsem za poslední měsíc absolvoval cca 8xběh, 2xbazén, 2xkolečkové brusle, 13xjazz. Ze stravy jsem se snažil eliminovat trošku junk foodu, né všechno abych neshazoval až moc rychle.

Výsledek po měsíci je ten, že mám 103kg a o 3cm větší stehna, což není úplně to, co jsem si od toho sliboval, čili včerejší oslavou maminčiných narozenin skončila éra volných radikálů a utajených sacharidů a abych se za další měsíc srovnal na nějakou tancovatelnější váhu, tak stahuju cukry na minimum vynechávám sladký pití a asi i budu muset přidat aerobku.

Fotka po 4 měsících bez posilovny a 1 měsíce aerobky, tristní ale rozhodně je kam jít :

hajzlík tlustá

a nakonec jedna fotka z kuchyně mistra, rumpsteak se zázvorovým přelivem pokládaný na sýru, s medovou hořčicí, obložený kopulijícími okurky
LJ

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mně nejde ani tak o pocit že boxuju v jiný váhovce, ale pravda je, že když jsem tancoval, měl jsem 80kg a ty kila navíc člověka hrozně zpomalí a taky to sežere víc energie než bych si představoval. Vidím to na rozumný shazování, běhání, žádný junk food případně kruhovej trénink ve fitku plus k tomu tancování, za měsíc bych si představoval 10kg dole a pak ladit drobky, tak snad
LJ

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

začátkem května běžím svůj každoroční oblíbenej závod v běhu do vrchu na 13,5km - čili čistě z praktických důvodů se mi větší kondice a menší váha budou hodit, abych tam nechcípl popř. se jako obvykle zuboženej a dezorientovanej neztratil a nedoběhl na špatnej kopec ... spolíhám hlavně na stravu a vidinu soulože se všema těma tanečnicema kolem mě až zhubnu
LJ

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek
tmavý chleba 100g, šunka 100g
smažený sýr 200g
smažený sýr 200g
toffife 50g

tancování - 90 minut modern jazz

Dojezd narozeninové oslavy, vstával jsem ve 12, přijel do Prahy, šel si tancovat, dal si dvakrát smažák prakticky bez oleje, na noc si pošmákl na zbytku toffife a tím zdárně odstartoval dietu .

sobota
prsíčka 200g, sýr 50g
prsíčka 100g, sýr 100g
prsíčka 100g, sýr 100g
zeleninový salát

tancování - 90 minut jazz dance

Klasickej spánek do 12 , jídlo, tanečky, do večera asi vyjím co tu zbylo a když bude nejhůř, zajdu pro nový prsa . Venku je hnusně, což by se dalo v jistý kruzích chápat jako pozvánka k běhu po žižkově, sem zvědavej, jestli mě tyto kruhy přesvědčí

Edit: spolubydlící kuchař přinesl 5kg zeleniny a svíčkové, něco uvařím

Naposledy upravil LJ dne so duben 18, 2009 5:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k momentce vršku klasická momentka spodku, pracovně týhle fotce říkám já a moje nohy

LJ

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedná se samozřejmě o běžný optický klam první pozice a toho, že jsem se fotil sám , tak pro reálnější ilustraci fotka levé zatlé a pravé uvolněné, posílám to jenom pro srovnání před dietou, nečekal jsem že někdo založí na facebooku klub fanoušků mejch noh

LJ

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle
200g zeleninový salát
100g sýr
150g prsa
150g prsa

Včera bonusový 4h salsy, škoda mluvit, jsem rád že vstávám
LJ

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týdenní sumář, jídlo píšu už souhrnně za celej den, je to nuda.

pondělí
200g sýr
200g maso
100g rýže
200g zelenina

zhruba takovýho něco, pár zápasů v boxu na WII

úterý
celej den na konferenci, čili omezené možnosti
100g sýr
100g šunka
100g tvarohové dortíky
100g penne, prsa, omáčka
100g jiná šunka

Těstoviny jsem si dal ve "vyhlášené restauraci Kogo", jak píšou v posledním Marketing magazínu na dvou stranách. Nutno dodat že za 300 jídlo hnusný, omáčka divná a maso se mi zdálo špatně udělaný/zkažený, tak jsem ho ani nedojedl. Což se nakonec potvrdilo, protože jsem další den se probudil a měl neskutečnou sračku.

středa
celej den sračka, takže akorát suchary a sýr trochu, dietní kola

jazzdance 90 minut

Večer otvíračka Jimmyz s Kočkovejma, o kterejch že to byli voni sem si přečet až druhej den v Blesku . Moet, Cohiba, 20 dietních panexů.

čtvrtek
suchary, sýr 100g
2x doublecheese
250g salát s kuřecím masem
steak, rýže 350g
tatarák, 3 topinky 250g
flaška šáňa

Oslavoval jsem že už mi není špatně . .

pátek
sýr 300g
zelenina 200g
křen a jabka 100g
racio 100g
steak 250g, rejže 100g

5 výher, 1 remíza a bohužel první KO ve WII boxu ... člověk se u toho docela zapotí .

jazzdance 90 minut

sobota
prsa v hořčici 500g
racio 50g
zelenina 200g
milkshake 0,25l
steak 200g

modern jazz 90 minut

Dneska to nějak doklepu relativně dietně, zítra plánuju ještě brusle aby byly aspoň 4 aerobky týdně. Letmý pohled na jídelníček ukazuje, že tak úplně dietní není, ale zase to není žádná extra prasárna, spíš málo pohybu. Pocitově jsem za poslední týden kromě dne se sračkou nezhubl nic .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: