|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
total-magor

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 10:42 am Předmět: . |
|
|
By mne zajímalo, jestli jde ten olej zase vycucnout když je přestane bavit jejich super tělo? _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wertyz
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
myslim, ze tu nekde psali, ze se to postupne samo vstrebava, proto si usej pichat dal
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Tak nějaký fotky už jsem viděl, nejlepší jsou ti borci na té zábavě nebo co to je  Velký paže, ale dostanou na tlamu od polovičního borce _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
| peacer napsal: | Tak nějaký fotky už jsem viděl, nejlepší jsou ti borci na té zábavě nebo co to je Velký paže, ale dostanou na tlamu od polovičního borce |
Presne neco podobneho bylo nedavno na zabave. Kamos 50kg i s posteli a spleskal tam takovyho porízka. Byl fest namakanej (u nej vsichni vi ze sype, ale to uz je jeho problem), ale nez se stacil rozmachnout, tak mu jich na kukuc pristalo*a18* , ze nevedel ci je
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
Nechcem synthol niako obhajovat ale "Diagnóza lékařů zněla: nedokrvené srdce" ... Nestalo by sa nahodou toto iste pri vpichu akehokolvek injekcneho AS do zily ? Jasne ze synthol je nieco ine ako AS ale pride mi ze tento clanok sa riadi heslom ucel sveti prostriedky, a snazi sa synthol ociernit co najviac aj za cenu takychto neplnohodnotnych argumentov...
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
Perfektní článek  jenom uvedu pár citací, které mě zaujaly:
| citace: | | Diváci mohli v několika posledních letech spatřit na soutěžích závodníky s částmi těla tak bizarními a groteskními, jako by je připravoval známý surrealistický malíř Salvador Dalí. |
| citace: | | Na zemi jsem zůstal další dvě hodiny, neschopen zavolat o pomoc, a teprve potom se mi podařilo vytočit 911 |
a nejlepší nakonec:
| citace: | | Možná vám je jedno, že ubližujete našemu sportu, ale neubližujte alespoň sami sobě. |
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
článok som čítal,musím povedať vcelku zaujímavy,chcel som ho sem dať ale Freima predbehol, ale by ma moc zaujímalo ktorý kulturista to bol s tým 4-hlavým deltovým svalom!  Neviete náhodou na Ironmanovi 2000? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
DUng3n
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:04 pm Předmět: tenhle je taky dobrej : |
|
|
tenhle je taky dobrej : předvedl čtyři deltové hlavy na jedné straně!
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:29 pm Předmět: Re: tenhle je taky dobrej : |
|
|
| DUng3n napsal: | | tenhle je taky dobrej : předvedl čtyři deltové hlavy na jedné straně! |
To je zaujímave, by som chcel vidiet tu foto! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | ale by ma moc zaujímalo ktorý kulturista to bol s tým 4-hlavým deltovým svalom! Neviete náhodou na Ironmanovi 2000? |
jeden tip bych měl...
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | bodybuilder4 napsal: | ale by ma moc zaujímalo ktorý kulturista to bol s tým 4-hlavým deltovým svalom! Neviete náhodou na Ironmanovi 2000? |
jeden tip bych měl... |
Kto ??? myslíme na toho istého?? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | jari napsal: | | bodybuilder4 napsal: | ale by ma moc zaujímalo ktorý kulturista to bol s tým 4-hlavým deltovým svalom! Neviete náhodou na Ironmanovi 2000? |
jeden tip bych měl... |
Kto ??? myslíme na toho istého?? |
to nevím....možná
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
nemáš i nějakou pozu z boku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|