|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pri kúpe doplnkov výživy, hladíte na ...? |
| Cenu |
|
35% |
[ 7 ] |
| Kvalitu |
|
50% |
[ 10 ] |
| Značku= BSN,Muscletech,Aminostar,Vitalmax...atď |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:01 pm Předmět: Gaspari Nutrition |
|
|
Prepáčte! nehcem zasierať fórum dalším nepotrebným topicom ale nevedel som to kam umiestniť. Preto som vytvoril túto tému. Bude slúžiť hlavne pre ľudí ktorý vyskúšali produkty od firmy Gaspari Nutrition. Ich produkty vyšli na svetlo sveta nedávno, tak preto sa chcem dozvedieť aké mate s nimi skúsenosti!
Konkrétne sú to produkty:
SuperPump250
SizeOn
PlasmaJet
Novedex
Keď tieto produkty niekto mal, prosím podeľte sa so mnou aj s inými, ktorý chcú tieto doplnky vyskúšať! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
Naposledy upravil bodybuilder4 dne st prosinec 31, 2008 2:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Č174

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:34 pm Předmět: . |
|
|
no kešů má výrobce dost.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 1:45 pm Předmět: |
|
|
Gaspariho můžu jen doporučit. Bohužel výrobky, které se mi od něj zamlovaly už nevyrábí, např One-T a ještě lepší M-One-T. Sizeon a Superpump, prostě NO výrobky, nic víc, nic míň. Novedex je v pohodě - vyzkoušeno, viditelný nárůst hmoty a síly, bohužel na jeden měsíc je třeba tři balení.
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Gaspariho můžu jen doporučit. Bohužel výrobky, které se mi od něj zamlovaly už nevyrábí, např One-T a ještě lepší M-One-T. Sizeon a Superpump, prostě NO výrobky, nic víc, nic míň. Novedex je v pohodě - vyzkoušeno, viditelný nárůst hmoty a síly, bohužel na jeden měsíc je třeba tři balení. |
Ale značku hodnotíš pozitívne! S tvojho príspevku je to očividné. Ok, t som chcel počuť. Ako tože nevyrábaju prestali vyrábať One-T alebo ho spravili pod iiným nazvom?? čo to vlastne to One-T bolo??pumpa,stimulant,energizér alebo..? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
Já mohu Gaspari doporučit. V současné době dávám před tréninkem SuperPump. A jsem sním spokojený! Ale na pytlíčky od Animalu to furt nemá _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | Já mohu Gaspari doporučit. V současné době dávám před tréninkem SuperPump. A jsem sním spokojený! Ale na pytlíčky od Animalu to furt nemá |
Vyskúšať by som chcel aj Animal Packy ale teraz som sa rozhodol pre Gaspari M. , dúfam že lutovať nebudem _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
animapaky jsou pro me numero uno v povolenych doplncich. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:39 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | animapaky jsou pro me numero uno v povolenych doplncich. |
Tak ale setny ty si už iná trieda 145kg ak nie viac hovorí za všetko si myslím! A gaspariho si neskúšal iba Animal Packy a ktoré konkrétne od nich užívaš! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
bohuzel o te firme sem ani neslysel
momentalne mam animal nitro a pak ale zkousel sem vsechny jejich vyrobky a se vsemi sem byl spokojen. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | setny napsal: | | animapaky jsou pro me numero uno v povolenych doplncich. |
Tak ale setny ty si už iná trieda 145kg ak nie viac hovorí za všetko si myslím! A gaspariho si neskúšal iba Animal Packy a ktoré konkrétne od nich užívaš! | ja mam uz 3ti animalpak to je mutlivitamin , ten je v pohode myslim ze pomaha,tet jsem koupil animal flex na to su zvedavej,no a jeste sem koupil 2 pixle animalPump a ani HOWNO necitim mam jednu pixlu v sobe a nevim jestli nemam skusit dat misto 1 2 sacky dene.Ten animal a flex je hodne dobrej to si budu kupovat dlouho ale ty ostatni saskarny fakt ne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | setny napsal: | | animapaky jsou pro me numero uno v povolenych doplncich. |
Tak ale setny ty si už iná trieda 145kg ak nie viac hovorí za všetko si myslím! A gaspariho si neskúšal iba Animal Packy a ktoré konkrétne od nich užívaš! | ja mam uz 3ti animalpak to je mutlivitamin , ten je v pohode myslim ze pomaha,tet jsem koupil animal flex na to su zvedavej,no a jeste sem koupil 2 pixle animalPump a ani HOWNO necitim mam jednu pixlu v sobe a nevim jestli nemam skusit dat misto 1 2 sacky dene.Ten animal a flex je hodne dobrej to si budu kupovat dlouho ale ty ostatni saskarny fakt ne ... |
koľko si zacvakal dokopy za tie Animal packy dohromady??? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
to sacharidacek: animal flex bych nekoupil ten sem nemel podle me do 40let si telo vytvori ochranu pro klouby samo.
animal pump je dobra vec cejtil sem ho dobre.
jinak animal test je z tech jejich vyrobku asi nejlepsi. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | to sacharidacek: animal flex bych nekoupil ten sem nemel podle me do 40let si telo vytvori ochranu pro klouby samo.
jinak animal test je z tech jejich vyrobku asi nejlepsi. | chtel jsem napsat neco jinyho, ale nebudu tady nadavat, tak mozna pro tebe je to zbytecnost kdyz ti nic neni, ale clovek co ma problemy (kolena,ramena , lokty ...)napr.jako ja , tak fakt oceni ucinky kvalitni kloubni vyzivy!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | setny napsal: | to sacharidacek: animal flex bych nekoupil ten sem nemel podle me do 40let si telo vytvori ochranu pro klouby samo.
jinak animal test je z tech jejich vyrobku asi nejlepsi. | chtel jsem napsat neco jinyho, ale nebudu tady nadavat, tak mozna pro tebe je to zbytecnost kdyz ti nic neni, ale clovek co ma problemy (kolena,ramena , lokty ...)napr.jako ja , tak fakt oceni ucinky kvalitni kloubni vyzivy!!! |
Presne tak kto nemá problémi s kĺbami a atd, tak užívanie kĺbovej výživy nepociťuje. Aspoň si to myslím ale prosím vás nedávajte sem príspevky uplné od názvu danej témy ďakujem. _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
kullch

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:32 pm Předmět: |
|
|
já mam za sebou od animalu zatim jen animal pak (vitaminy) a musim říct že fakt byly znát..  teď mam doma nerozdělanou pixlu od Animal Pump.. už se těšim _________________ . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|