|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pri kúpe doplnkov výživy, hladíte na ...? |
| Cenu |
|
35% |
[ 7 ] |
| Kvalitu |
|
50% |
[ 10 ] |
| Značku= BSN,Muscletech,Aminostar,Vitalmax...atď |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
to mě teda docela zajímá jak můžou bejt vitamíny znát??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
| kullch napsal: | já mam za sebou od animalu zatim jen animal pak (vitaminy) a musim říct že fakt byly znát.. teď mam doma nerozdělanou pixlu od Animal Pump.. už se těšim |
koľko ti to tak vydrží keď to budeš brať podla inštrukcii??? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | to mě teda docela zajímá jak můžou bejt vitamíny znát?? | slotiku no ty to neucitis . as budes v kolotocu -praca,fitko,praca, fitko tak to poznas.Centrum a podobne srandy sem necejtil, ale pack od ProLabu a tet ten animal pak citim dost.Hlavne nejsu tak unavenej a i v takovem pocasi nejsu skoro nemocnej...
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 6:17 pm Předmět: |
|
|
VRÁTME SA K TÉME GASPARI NUTRITION!!!! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | Mára napsal: | Já mohu Gaspari doporučit. V současné době dávám před tréninkem SuperPump. A jsem sním spokojený! Ale na pytlíčky od Animalu to furt nemá |
Vyskúšať by som chcel aj Animal Packy ale teraz som sa rozhodol pre Gaspari M. , dúfam že lutovať nebudem |
Uvidíš.
Já kdybych měl na výběr jen jednu značku, tak třeba Gaspari vs Animaly... tak šahám jednoznačně po Animalech. Jak říkám v tuto chvíli "dožírám" velkou pixlu se SuperPump, kde dávkuji cca 2 odměrky. Měl jsem od kamaráda na zkoušku v testrech všechny jejich výrobky, ale takový skok co jsem udělal na Animal - pak, pump, stak, m-stak, test... + s jídly Uni-liver byla fakt PECKA! Teď mezi svátky to nějak nehrotím, ale jakmile po novém roce budu dávat nějaké suplementy, tak Animal. (A to už mým oběhem prošlo několik firem )
edit: Zase nechci nějak ten Gaspari zprotivit, myslím si, že nebude špatné.. je to nová firma, která se bude chtít prosadit a zapsat na trhu, tak "prozatím" budou od nich kvalitní výrobky... _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | Mára napsal: | Já mohu Gaspari doporučit. V současné době dávám před tréninkem SuperPump. A jsem sním spokojený! Ale na pytlíčky od Animalu to furt nemá |
Vyskúšať by som chcel aj Animal Packy ale teraz som sa rozhodol pre Gaspari M. , dúfam že lutovať nebudem |
Uvidíš.
Já kdybych měl na výběr jen jednu značku, tak třeba Gaspari vs Animaly... tak šahám jednoznačně po Animalech. Jak říkám v tuto chvíli "dožírám" velkou pixlu se SuperPump, kde dávkuji cca 2 odměrky. Měl jsem od kamaráda na zkoušku v testrech všechny jejich výrobky, ale takový skok co jsem udělal na Animal - pak, pump, stak, m-stak, test... + s jídly Uni-liver byla fakt PECKA! Teď mezi svátky to nějak nehrotím, ale jakmile po novém roce budu dávat nějaké suplementy, tak Animal. (A to už mým oběhem prošlo několik firem )
Od Gasparihosi mal iba PUMP alebo aj SIZE ON a spol?
edit: Zase nechci nějak ten Gaspari zprotivit, myslím si, že nebude špatné.. je to nová firma, která se bude chtít prosadit a zapsat na trhu, tak "prozatím" budou od nich kvalitní výrobky... |
Kolik si vysolil za Animale?? dokopy su dost drahy a niesu ani na full mesiac nee? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | Mára napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | Mára napsal: | Já mohu Gaspari doporučit. V současné době dávám před tréninkem SuperPump. A jsem sním spokojený! Ale na pytlíčky od Animalu to furt nemá |
Uvidíš.
Od Gasparihosi mal iba PUMP alebo aj SIZE ON a spol?
edit: Zase nechci nějak ten Gaspari zprotivit, myslím si, že nebude špatné.. je to nová firma, která se bude chtít prosadit a zapsat na trhu, tak "prozatím" budou od nich kvalitní výrobky... |
Kolik si vysolil za Animale?? dokopy su dost drahy a niesu ani na full mesiac nee? | omg to nemuzes brat podle mary ten s tim obchoduje a ma to za nesrovnatelny ceny. .Tebe to vyjde to co tu napsal tak na 7 000 to tam rovnou posli oxandrolon s trinabolanem .Proste za tolik penez ten ucinek urcite nestoji za to ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
Ano, měl jsem to za jiné ceny. Ale i tak mě ty pixličky vyšly nějakých hezkých 5.-6.000,- Kč ... A také se našli někteří, viz. Sacharid co řekli, že by za to měly kůru skoro na dva měsíce
Váhu nevím, ale zlepšení jsem zaznamenal, dálé taková nakopnutí do tréninku, nebylo ani při 4odměrkách No-Xplodu,... A proste vše kolem, co si budeme povídat : ) _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | to mě teda docela zajímá jak můžou bejt vitamíny znát?? |
asi jako kazdej druhej z lekarny a to,ze ma atraktivnejsi obal a nedej boze s nejakym nabusencem ti to rychlejs neporoste....zbytecne vyhozene prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sloty napsal: | | to mě teda docela zajímá jak můžou bejt vitamíny znát?? |
asi jako kazdej druhej z lekarny a to,ze ma atraktivnejsi obal a nedej boze s nejakym nabusencem ti to rychlejs neporoste....zbytecne vyhozene prachy |
ty aby ses neozval Bursíku
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sloty napsal: | | to mě teda docela zajímá jak můžou bejt vitamíny znát?? |
asi jako kazdej druhej z lekarny a to,ze ma atraktivnejsi obal a nedej boze s nejakym nabusencem ti to rychlejs neporoste....zbytecne vyhozene prachy | opravdu by me zajimalo s ceho prameni tvoje averze vuci vsem doplnkum at uz je to multivitamin a nebo protein...Je mi jasny ze ty ty ucinky nikdy nepocitis , protoze to bys musel zacit poradne cvicit a nechlastat porad tu svou 12ctku plzen jak tady rad referujes
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sloty napsal: | | to mě teda docela zajímá jak můžou bejt vitamíny znát?? |
asi jako kazdej druhej z lekarny a to,ze ma atraktivnejsi obal a nedej boze s nejakym nabusencem ti to rychlejs neporoste....zbytecne vyhozene prachy |
ty aby ses neozval Bursíku |
zeptej se uzivatelu co si koupili multaky jako Animal o kolik moc jsou lepsi nez nejakej obycenej....samozrejme ten pocit,ze jim multak z amikova s peknym obalem a dobrou reklamou dela sve
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
Kakajte na to.Myslím si že na každom z nás je za čo vyhodí peniaze a kolko za to da penazí. Každý sme iný preto čo zaberá na mňa ešze nemusí zaberať na vás. Mára pisal že dával 4 odmerky NO-Xplodu no možno mne by stacila iba 1 a malo by to rovnaký dokonca ešte väčší učinok. _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 8:34 pm Předmět: Gaspari Nutrition |
|
|
Gaspari Nutrition
Makers high quality muscle building products.
Gaspari NutritionRich Gaspari has been involved in bodybuilding and the fitness field for the past 20 years.
Rich also holds a certification with the National Academy of Sports Medicine. This has allowed Rich to help hundreds of people to achieve healthier lives by altering body composition through personal training and nutrition.
Rich is working diligently in developing Quality Products that work: Gaspari Nutrition. Purity, Quality, Potency are all vitally important factors in making great supplements. As an IFBB champion I expected it from the companies I endorsed and I would hope you expect it from me. I stood on your side of the fence for many years; striving for those hard earned gains. In order to achieve those gains you need the most from your nutritional supplements. That's why I and my company, GASPARI NUTRITION, have taken the time to engineer the best quality supplements available on the market today. I take such pride in my products that I am willing to offer a money back guarantee. With my knowledge and experience, I hope to educate the consumer so that time and money are not wasted, and results are absolutely achieved!!!
Gaspari Nutrition... just better, period.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|