|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| komu má být věnován můj příští tribute? |
| Shawn Ray |
|
27% |
[ 30 ] |
| Nasser El Sonbaty |
|
16% |
[ 18 ] |
| Paul Dillett |
|
17% |
[ 19 ] |
| Lee Priest |
|
39% |
[ 43 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 3:44 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | ať to má přifouklý třeba pumpičkou na míče..........., je to prostě jeden z nejlepších borců, co kdy stáli na podiu.
To bychom tu mohli řešit jestli sypal vice Levrone než Ray apod. |
to som nevedel , že flex ma v sebe synthol! škoda obdivoval som jeho dokonalosť, bol bez chyby. Keď by ste to nepovedali ani neviem. Ale aj tak jeho postava je Legendárna.Česť jeho súťažnej Karíere. _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | No je to fakt škoda, ale bůhví jak jsou na tom ostatní, někdo to hold přizná a někdo ne... do toho fakt nevidíme |
Presne tak! ale vieš čo je na ňom obdivuhodné, jeho čestnosť! Priznal sa čo nie každy dokáže! Táto fotka sa mi najviac páči od neho, je na nej dokonalý
_________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
Jeho postava už akokoľvek bola prepchatá AS, vedel ako užívať AS !
Pretože nevyzeral ako chuju ako napr Sonbaty ked dal do seba synthol!
Sonbaty=Synthol=Ramena,biceps! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
Naposledy upravil bodybuilder4 dne čt leden 01, 2009 4:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:50 pm Předmět: |
|
|
Na té poslední fotce,má zajímávé zadní delty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 12:03 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Na té poslední fotce,má zajímávé zadní delty. | tim jako myslis co taky synthol ?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 12:19 am Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | Jeho postava už akokoľvek bola prepchatá AS, vedel ako užívať AS !
Pretože nevyzeral ako chuju ako napr Sonbaty ked dal do seba synthol!
Sonbaty=Synthol=Ramena,biceps! |
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:43 am Předmět: |
|
|
Synthol???to je zrudnost!mohl by mi prosimvas nekdo strucne rict jaci pofesionalove to do sebe kdy nekdy vbouchly?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:53 am Předmět: |
|
|
vsichni???i arnie???aj columbo??aj priest???aj ronnie???aj chuck?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 8:51 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | agnez napsal: | | Na té poslední fotce,má zajímávé zadní delty. | tim jako myslis co taky synthol ? |
Ako keby si to nevedel že Sonbaty do seba dal Synthol _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | vsichni???i arnie???aj columbo??aj priest???aj ronnie???aj chuck? | tady de akorad o to ze toho tam maj tak malo na doladeni ze to ani nejde poznat, ne jak Greg Valentino Arnie to mel v lejtkach a Colombo si to pich do kozy , aby to vypadalo ze ma gyno ze sypky, protoze Colombo je prece natural
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Sobi napsal: | | vsichni???i arnie???aj columbo??aj priest???aj ronnie???aj chuck? | tady de akorad o to ze toho tam maj tak malo na doladeni ze to ani nejde poznat, ne jak Greg Valentino Arnie to mel v lejtkach a Colombo si to pich do kozy , aby to vypadalo ze ma gyno ze sypky, protoze Colombo je prece natural |
No podľa mňa to arnie v lýtkach nemal,, nechcem kklamať ale myslím si že to bolo tvrdou prácou tie jeho lýtka . Ale ako hovorím nie je to podložené Faktami!
To by sme už potommohli povedať že to mal Aj V Prsiach _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|