|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:15 pm Předmět: Re: . |
|
|
| supporter napsal: | | Freimen napsal: | | 200 ml Becherovky |
nikdy sem nevidel, ze by nekdo napsal vypitej chlast v mililitrech |
jenže tohle množství v litrech nezní líp (a pil sem ze své flašky, abych to měl odměřené na panáky )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
moc krutyyyyyyyy.... ani nevim kolik sem toho mel.. jen vim ze sem mixoval slifku s fernetem, pak becher, rum a mooooooc skopku... sel sem spat asi v 7 rano protoze takovy rezby sem fakt nezazil... nevim koho napadlo jit nakoupi 10 litru benalu a nechat se zapalovat ale byla to celkem prdel.. nojo ozraly dementi  ale ty molotov koktejly sem je nemel ucit.. no nic bylo to tak ultimatni, ze dnes jedem zas na chatu ... see ya bitches _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
ne neblbni sem dement, prece nejsem zhar _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
6 Cuba Libre,2pivka,šampanské,Jídlo nepočítám,ale nic mi nebylo,musel sem se starat o něákého bezdomovce u mě v koupelně..
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | 6 Cuba Libre,2pivka,šampanské,Jídlo nepočítám,ale nic mi nebylo, musel sem se starat o něákého bezdomovce u mě v koupelně.. |
To bude urcite nejakej dvojsmysl nebo party u tebe doma
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
půl litru vodky, 2 litry červenýho vína a pár panáků becherovky.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
No výjmečně jsem okusil alkoholícké nápoje (  ).
Nejvíc sem vypil Finlandie (těžko říct kolik, ale kolem toho půl litra to bylo), jedno pivko na zahřátí, šampus (fuj blbý bublinky), a sklinku medoviny. Jídla bylo taky dost, samozřejmě vybraná kulturistická strava - chipsy apod.  Největší poser ale byl, když sem v baru (ne hospodě) vytáhl studenou klobásu a pěkně sem si ju tam spapal  - byla výborná.
agnez : toho bezdomovce budeš muset vysvětlit _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | agnez napsal: | | 6 Cuba Libre,2pivka,šampanské,Jídlo nepočítám,ale nic mi nebylo, musel sem se starat o něákého bezdomovce u mě v koupelně.. |
To bude urcite nejakej dvojsmysl nebo party u tebe doma |
jj akce doma a kámoš si fakt luxusně ustlal v koupelně,metr na metr Vypadal jak bezdák.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
Nemam mikinu, bryle, telefon a klice. Pekne to letos zacina... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | agnez napsal: | Jak to tady čtu,jak můžete chlastat tu vodku Pil jsem jí dvakrát a pokaždé strašně A včera jediní dva kámoši co pili vodku a oba |
Lepší vodka než rum A včera co sem měl tu Finskou, tak je mnohem lepší než klasika za 80-100 kč. Můžeš vyzkoušet.
Ale když toho vypiješ jak nákladák, tak je jasný, že z toho budeš taky (což asi ze všeho). Chce to vychytat množství a udržovat se ve výborné náladě... |
Já už to vychytané mám,piju prostě pivka,s kterých mi blbe není,ale dám jich tak 4-5 a pak si dám Cuba Libre,to Bacardi tam moc cítit nejde,takže je to dobré a náladka výborná.Vodku dám max jednoho panáka a už se mi zvedá kufr,psychický blok RUM už mám na blacklistu,z toho se blije taky tutově.Jednou sem měl Vodku+šampanské (bíly medved prý)a pak rum a už to nidky nechcu. to byla konečná.Tvrdé samo o sobě mi moc nešmakuje no.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Nemam mikinu, bryle, telefon a klice. Pekne to letos zacina... | )
A mě kámoš zlomil židli na PC Co tě někdo okradl?Nebo ses ožral a zapoměl to někde?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|