|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Lezete patrnerovi do mobilu?? |
| Ne nikdy jsem to neudelal-la. |
|
78% |
[ 74 ] |
| Kontroluju pravidelne. |
|
21% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 94 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | mobsman napsal: | | maria napsal: | Ty ju urazíš a ešte prijmeš ospravedlnenie, mne sa asi sníva |
teď to píšu, debil |
nasad si ksiltovku,stahni si dziny na pul prdele a zelez |
rozumnej argument by nebyl? |
to bylo na koho?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
ptal sem se te uz na predesle strane _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | maria napsal: | Ty ju urazíš a ešte prijmeš ospravedlnenie, mne sa asi sníva |
ty me asi nepoznavas podle ikonky,ze? hlavne,ze je cistej vzduch a trava zelena |
irone si dospelej chlap nechapu jak muzes resit avatar.... |
trochu poskadleni,nemyslel jsem to zle jinak MUF byl ale vazne kanon
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | tak to teda seka se fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... |
coz o to hezka je
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ty rukavice mam doma ale nic vic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
|
| cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
No ty rukavicky tam dost vaděj
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
|
|
[quote="Iron.Pumping"]cici.mici.......omlouvam se,nechal jsem se unest...promin  [/quo
dyt v poho, ja tyhle nesmysly moc neresim....  jsem hodne moc otrkana a maximalne splachovaci....
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
| sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ty rukavice mam doma ale nic vic... |
a co s tema rukavickama delas?
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
a co s tema rukavickama delas? |
ani se neptej
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
No ty rukavicky tam dost vaděj |
bez nich by to tady asi neproslo....
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | Triton napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
No ty rukavicky tam dost vaděj |
bez nich by to tady asi neproslo.... |
ale proslo...ver mi ze proslo
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
| sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
a co s tema rukavickama delas? |
ani se neptej |
nehraj zagorku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|