|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Lezete patrnerovi do mobilu?? |
| Ne nikdy jsem to neudelal-la. |
|
78% |
[ 74 ] |
| Kontroluju pravidelne. |
|
21% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 94 |
|
| Autor |
Zpráva |
setny
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | setny napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ty rukavice mam doma ale nic vic... |
a co s tema rukavickama delas? |
ani se neptej |
chodívala jsem na kickbox k Mrázovi, ale jsme se trosku nepohodli, tak je mam jako podprsenku.... |
no ja je chtel zkusit misto bandazi...ale bandy jsou proste bandy...sere me na nich to krizove zapinani...stahnu malo tak je to volne stahnu vic tak mi to vyrezava prsty pak...tlumi dobre...ale windky bandy 5m jsou proste lepsiii jinak ty rukavice mam ted doma taky jako podprsenku |
my mame doma absolutne vsechny ptakoviny tohoto typu, pac Psycho se venuje bojovym sportum a kazdou chvili necemu jinemu, takze si muzu delat spodní prádlo z cehokoli... |
takto odvazne tvrzeni by chtelo dukaz |
taky pravda....nevratime se k tematu o mobilech... ??? |
to tema je podle me nezajimave narozdil od tohoto _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
chodívala jsem na kickbox k Mrázovi, ale jsme se trosku nepohodli, tak je mam jako podprsenku.... |
aha a neni to moc neprakticke?treba kdyz jedes v autobuse a musis se neceho drzet |
mam ridice... |
musis taky nekdy jezdit MHD nevis o co prichazis... |
vim .... jezdim..... ale fakt se radsi neceho nedrzim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | koukam,ze se tady z toho stava dobrej chat |
to jo... zrovna jsem chtela odejit... a nakonec srandy kopec
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | koukam,ze se tady z toho stava dobrej chat |
to jo... zrovna jsem chtela odejit... a nakonec srandy kopec |
sranda musi bejt
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:26 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | cici-mici napsal: | | setny napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
no ja je chtel zkusit misto bandazi...ale bandy jsou proste bandy...sere me na nich to krizove zapinani...stahnu malo tak je to volne stahnu vic tak mi to vyrezava prsty pak...tlumi dobre...ale windky bandy 5m jsou proste lepsiii jinak ty rukavice mam ted doma taky jako podprsenku |
my mame doma absolutne vsechny ptakoviny tohoto typu, pac Psycho se venuje bojovym sportum a kazdou chvili necemu jinemu, takze si muzu delat spodní prádlo z cehokoli... |
takto odvazne tvrzeni by chtelo dukaz |
taky pravda....nevratime se k tematu o mobilech... ??? |
to tema je podle me nezajimave narozdil od tohoto |
tak ja neco vymyslim, vytvorim, nafotim a zverejnim...
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
cicinko: doufam, ze vis, ze toto tvrzeni je zavazne a melo by byt splneno do 20minut? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | koukam,ze se tady z toho stava dobrej chat |
sranda musi bejt |
vzhledem k tomu, jak mi je po vcerejsku.... uz mi zbyla jen ta sranda, na víc se fakt nezmuzu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | cicinko: doufam, ze vis, ze toto tvrzeni je zavazne a melo by byt splneno do 20minut? |
20 minut je dlouho, v kontextu ještě dýl
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | koukam,ze se tady z toho stava dobrej chat |
sranda musi bejt |
vzhledem k tomu, jak mi je po vcerejsku.... uz mi zbyla jen ta sranda, na víc se fakt nezmuzu... |
hmmm...kazdej vcera kalil a ja makal ale co,vykalit se muzu kazdou sobotu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | setny napsal: | | cicinko: doufam, ze vis, ze toto tvrzeni je zavazne a melo by byt splneno do 20minut? |
20 minut je dlouho, v kontextu ještě dýl |
ty abys ses neozval
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | setny napsal: | | cicinko: doufam, ze vis, ze toto tvrzeni je zavazne a melo by byt splneno do 20minut? |
dneska nemuzu nic verejnit...., vypadam jak spatne vyblity piskot
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | koukam,ze se tady z toho stava dobrej chat |
sranda musi bejt |
vzhledem k tomu, jak mi je po vcerejsku.... uz mi zbyla jen ta sranda, na víc se fakt nezmuzu... |
hmmm...kazdej vcera kalil a ja makal ale co,vykalit se muzu kazdou sobotu |
ja jsem taky makala....
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | Triton napsal: | | setny napsal: | | cicinko: doufam, ze vis, ze toto tvrzeni je zavazne a melo by byt splneno do 20minut? |
dneska nemuzu nic verejnit...., vypadam jak spatne vyblity piskot |
vyblitej piskot? ted sem jich akorat sezral celou hrst asi hodim savli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|