|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:30 pm Předmět: |
|
|
srovnávat chlast a trávu s perníkem trochu zcestný, ne? jsem z města, kde je největší procento vařičů perníku na obyvatele, a věřte mi, že perník kope úplně jinou ligu. kolika známejm to zkurvilo život, radši ani nepočítat _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sobi
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:32 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sobi dne pá leden 02, 2009 2:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Ty vole, tohle je fantastická debata - na jedné straně děti, kterým chlast do ruky ještě ani nepatří filozofují nad tím, co je větší metla lidstva a na straně druhé eLdžeJ, který si z nich dělá prdel. Do toho Raynorovy perly a kruh se nám uzavírá... |
Jo fajn povazujes me za nevyzrale decko...co ma teprve sestnact...jak muze sestnactiletej parchant neco vedet co?...asi ses pysnej na to ze ti je prez dvacet...nebo ja nevim...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
Já si spíš myslím, že tady lidi málo hulej... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | mirio napsal: | Ty vole, tohle je fantastická debata - na jedné straně děti, kterým chlast do ruky ještě ani nepatří filozofují nad tím, co je větší metla lidstva a na straně druhé eLdžeJ, který si z nich dělá prdel. Do toho Raynorovy perly a kruh se nám uzavírá... |
Jo fajn povazujes me za nevyzrale decko...co ma teprve sestnact...jak muze sestnactiletej parchant neco vedet co?...asi ses pysnej na to ze ti je prez dvacet...nebo ja nevim... |
Ještě sis nezvyk ? _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | mirio napsal: | Ty vole, tohle je fantastická debata - na jedné straně děti, kterým chlast do ruky ještě ani nepatří filozofují nad tím, co je větší metla lidstva a na straně druhé eLdžeJ, který si z nich dělá prdel. Do toho Raynorovy perly a kruh se nám uzavírá... |
Jo fajn povazujes me za nevyzrale decko...co ma teprve sestnact...jak muze sestnactiletej parchant neco vedet co?...asi ses pysnej na to ze ti je prez dvacet...nebo ja nevim... | Podívej, přečti si ty šílenosti co tady píšeš po sobě ještě jednou a pak si můžem povídat dál, pokud chceš. Je ti prostě 16, ty bys o chlastu měl vědět tak maximálně z doslechu nebo co ti dali cucnout vaši na oslavě babiččiných 60-tin, tak se potom nediv, že mi tvé názory a quest za nalezením té pravé metly lidstva přijdou k smíchu...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Sobi napsal: | | mirio napsal: | Ty vole, tohle je fantastická debata - na jedné straně děti, kterým chlast do ruky ještě ani nepatří filozofují nad tím, co je větší metla lidstva a na straně druhé eLdžeJ, který si z nich dělá prdel. Do toho Raynorovy perly a kruh se nám uzavírá... |
Jo fajn povazujes me za nevyzrale decko...co ma teprve sestnact...jak muze sestnactiletej parchant neco vedet co?...asi ses pysnej na to ze ti je prez dvacet...nebo ja nevim... | Podívej, přečti si ty šílenosti co tady píšeš po sobě ještě jednou a pak si můžem povídat dál, pokud chceš. Je ti prostě 16, ty bys o chlastu měl vědět tak maximálně z doslechu nebo co ti dali cucnout vaši na oslavě babiččiných 60-tin, tak se potom nediv, že mi tvé názory a quest za nalezením té pravé metly lidstva přijdou k smíchu... |
Ted jsi mi pripomnel debatou dvou skolaku, kteri se preli o to, jestli je lepsi, kdyz je holka dole vyholena, nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | mirio napsal: | | Sobi napsal: | | mirio napsal: | Ty vole, tohle je fantastická debata - na jedné straně děti, kterým chlast do ruky ještě ani nepatří filozofují nad tím, co je větší metla lidstva a na straně druhé eLdžeJ, který si z nich dělá prdel. Do toho Raynorovy perly a kruh se nám uzavírá... |
Jo fajn povazujes me za nevyzrale decko...co ma teprve sestnact...jak muze sestnactiletej parchant neco vedet co?...asi ses pysnej na to ze ti je prez dvacet...nebo ja nevim... | Podívej, přečti si ty šílenosti co tady píšeš po sobě ještě jednou a pak si můžem povídat dál, pokud chceš. Je ti prostě 16, ty bys o chlastu měl vědět tak maximálně z doslechu nebo co ti dali cucnout vaši na oslavě babiččiných 60-tin, tak se potom nediv, že mi tvé názory a quest za nalezením té pravé metly lidstva přijdou k smíchu... |
Ted jsi mi pripomnel debatou dvou skolaku, kteri se preli o to, jestli je lepsi, kdyz je holka dole vyholena, nebo ne |
Doufám, že vyhrál ten co tvrdil, že je lepší ta vyholená _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | Sobi napsal: | | ANo ale nevnucuje ti ho kazdy druhy clovek |
mě jo |
mi taky
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 3:09 pm Předmět: |
|
|
Tak se podívejte jak se tu vy náctiletí chováte...
Chápu, že v tomhle věku na sebe každej chce upozorňovat, ale tak je potřeba udržovat nějaký hranice ....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|