|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kde byvate (vacsinu casu v roku)? |
| vo vlastnom dome/byte (resp. v rodicovskom) |
|
69% |
[ 54 ] |
| som najomnik v byte/dome |
|
15% |
[ 12 ] |
| v sluzobnom zariadeni (dom, byt, ubytovna) |
|
3% |
[ 3 ] |
| v hoteli/moteli/ubytovni/na internate |
|
3% |
[ 3 ] |
| v hausboate :) |
|
7% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 78 |
|
| Autor |
Zpráva |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 10:36 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
Bydlím v pronajatém bytě. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | jewix napsal: | | Bombay napsal: | | jewix napsal: | | Já bydlím s přítelkyní v jejím bytě a sám svůj byt / byteček pronajímám. |
To je ideální. V mým druhým bytě bydlí mamina, ale někdy v budoucnu ho plánuju prodat a z něho zainvestovat do baráčku. Ještě kdyby buchta měla byt, bylo by to ideální, ale to už asi chci moc |
No ideální...oba jsme na svých bytech zadlužení...je to ideální v rámci možností jak se mladej člověk může dostat k bytu.
btw. buchta=přítelkyně nebo buchta=mamka ???? |
buchta je snoubenka co bydlí u mě. maj rodinej barák, ale ten nedostane, bo má sourozence a je nejstarší. Tak jsem jen chudák s dvěma bytama :) |
Nejstarší přeci dědí grunt, pole a zvířata, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 10:40 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Pronajmutý domeček. Hypotéka je moje noční múra, ale asi už letos se stane skutečností | Já beru slovo "hypotéka" skoro jako nadávku. Osobně si absolutně nedokážu představit, že bych se měl na 20/25 let zadlužit a platit měsíčně 12000 a více tisíc a to se můj plat nijak nízko nepohybuje...
Tahle představa mně děsí...
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | daymoon napsal: | Pronajmutý domeček. Hypotéka je moje noční múra, ale asi už letos se stane skutečností | Já beru slovo "hypotéka" skoro jako nadávku. Osobně si absolutně nedokážu představit, že bych se měl na 20/25 let zadlužit a platit měsíčně 12000 a více tisíc a to se můj plat nijak nízko nepohybuje...
Tahle představa mně děsí... |
jak jinak to chceš udělat, když nic nezdědíš/nedostaneš????
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | mirio napsal: | | daymoon napsal: | Pronajmutý domeček. Hypotéka je moje noční múra, ale asi už letos se stane skutečností | Já beru slovo "hypotéka" skoro jako nadávku. Osobně si absolutně nedokážu představit, že bych se měl na 20/25 let zadlužit a platit měsíčně 12000 a více tisíc a to se můj plat nijak nízko nepohybuje...
jak jinak to chceš udělat, když nic nezdědíš/nedostaneš???? |
začit dělat černou muziku prece
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
A priznajte sa, kto nam tu pise z hausboatu  ? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
Bol som prekvapeny,kolko kolegov z nemecka (30-35+) byva v podnajmoch,u nich vseobecne hypoteky nie su popularne  Tam mas aspon urcitu slobodu,zbalis sa a ides inde,ale hypoteka je proste gula na nohe...a vubec,vsecko je na hovno a za komunistu bylo lip _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | A kus lesa. |
Ten dostane:) Barák dostane nejmladší sestra. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 11:09 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | mirio napsal: | | daymoon napsal: | Pronajmutý domeček. Hypotéka je moje noční múra, ale asi už letos se stane skutečností | Já beru slovo "hypotéka" skoro jako nadávku. Osobně si absolutně nedokážu představit, že bych se měl na 20/25 let zadlužit a platit měsíčně 12000 a více tisíc a to se můj plat nijak nízko nepohybuje...
Mam na to rovnaky nazor, za tak dlhu dobu sa moze stat milion veci a co potom...na druhu stranu ma kwaker pravdu, vela inych moznosti nie je...este stale vsak moze clovek cely zivot setrit a pri odchode do dochodku si kupit vlastnu garzonku
mirio, ty si zijes vo vlastnom, nie? | Ne, já mám státní ( EDIT - hovno státní, městský :-) ) ) byt plus pronajímáme se ženou další byt v Ostravě.Ten byt byl ale koupen ještě za slušné peníze, kdy hypotéka 4000,- měsíčně je v pohodě, teď už je to jiná káva.
Netvrdím, že je jiná možnost, než se buď zadlužit, být v pronájmu, zdědit něco, ukrást nebo vyhrát v loterii. Jen mně prostě představa hypotéky za x tisíc měsíčně děsí.
Ale stejně mně to nemine, protože budem stavět, tak do 5-ti let...
EDIT: Souhlasím s peteyom (nebo jak to skloňovat) - hypotéka (speciálně na barák) tě usadí na jedno místo a už tě nikam jinam, např. za prací, nepustí...
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
[quote="AHOLA]
Mam na to rovnaky nazor, za tak dlhu dobu sa moze stat milion veci a co potom...na druhu stranu ma kwaker pravdu, vela inych moznosti nie je...este stale vsak moze clovek cely zivot setrit a pri odchode do dochodku si kupit vlastnu garzonku
mirio, ty si zijes vo vlastnom, nie?[/quote]
No já to řešil přes stavebko (úvěr), který jsem si založil už dávno, hned jak jsem vylezl ze střední a začal mít nějakej příjem.Takže to nemá tak na kudlu jako třeba hypoteku od nějaké banky na celou hodnutu nemovitosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | mirio napsal: | | daymoon napsal: | Pronajmutý domeček. Hypotéka je moje noční múra, ale asi už letos se stane skutečností | Já beru slovo "hypotéka" skoro jako nadávku. Osobně si absolutně nedokážu představit, že bych se měl na 20/25 let zadlužit a platit měsíčně 12000 a více tisíc a to se můj plat nijak nízko nepohybuje...
mirio, ty si zijes vo vlastnom, nie? |
Je taky dulezite na co si tu hypoteku beres. Jestli nekdo napriklad koupil byt v Praze na sidlisti v panelaku za 3 mio, tak ho uprimne lituju. Plati se sluzbami mesicne nejmin 25 000 (pokud ma 100% hypo) s tim ze jednou bude vybydleny byt v panelaku na konci zivotnosti jeho. Opravdu krasna predstava. Pritom si stejny byt muze pronajmout za polovinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|