The Wrestler (jak uz tady nekdo psal) je perfektni film, takovou hutnou atmosferu, plnou beznadeje, deprese,samoty a bezmoci,lidove receno - sracek - jsem dlooouho nezazil a konec je bravurni
Mickey Rourke je skfelej...libil se mi taky ve filmu Snuff...
The Alphabet Killer - Film natočený podle skutečné údálosti, kdy za sérií vražd stojí doposud nechycený pachatel. Ústřední postavou je policistka, která na sebe navaluje více a více práce, až se u ní projeví schyzofrenie. Ta má za příčinu úpadek její slibně se vyvíjející kariéry i vztah se snoubencem. Podstoupí léčení a vrací se do řad policie, avšak ne už na postu detektiva. Neuplyne dlouhá doba a vrah dá o sobě opět vědět....
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Nedavno hral na CT2 nejakej jugoslavskej nebo co...o vojakovi co dostal na starost jednu mladou dziewczynku....a pak s ni chtel zdrhnout....nevite jaxe jmenoval?
The Wrestler (jak uz tady nekdo psal) je perfektni film, takovou hutnou atmosferu, plnou beznadeje, deprese,samoty a bezmoci,lidove receno - sracek - jsem dlooouho nezazil a konec je bravurni
Mickey Rourke je skfelej...libil se mi taky ve filmu Snuff...
Tak jsem taky včera skouknul wrestlera a jsem spokojen.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Výměna (Changeling) : Novej film Clinta Eastwooda s Angelinou Jolie a Johnem Malkovichem. Dost smutnej film o matce, která ztratí svého syna. Po asi půl roce jí ho slavnostně policie dovede, háček je v tom, že to není její syn... Film má sice přes 2 hodiny, ale v kině sem se nenudil a ani mi tak dlouhej nepřišel. Herecký výkony skvělý, námět se mi taky líbil. Jen mě štve, že mě nerozbrečel závěr Příště to Clint musí ještě trošku vylepšit. 8/10
National Lampoon's Senior Trip - skvělá šílená komedie. Něco na styl Road trip, jen z roku 1995. Dost se mi to líbilo, v podstatě sem od takovýho filmu ani víc nečekal.
8/10
Rear Window (Okno do dvora) - Hitchcockův "thriller" z roku 1954. Film o týpkovi co z okna pozoruje sousedy a v jednom bytě uvidí něco, co vypadá jako vražda. Spolu s přítelkyní a kamarádem detektivem začnou vyšetřovat vo co šlo. Spíš krimi, než thriller. Nejzajímavější na celým filmu je kamera- vše je točeno v jednom bytě a z výhledu okna v tomto bytě.
7/10
The Dukes of Hazzard - akční komedie s autíčkama Mix mezi "Rychle a zběsile" a "Hele, vole kde mám káru". Odpočinkovej film, skvěle se hodí třeba k rotopedu .
A za Jessicu Simpson ( ) dávám - i když to je trochu přehnaný :
8/10
Tak Black sheep bude asi nominovanej na oskara jak to vidím
_________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
ja dneska odpoledne shlednul film Black sheep...krasnej intelektualni film ..ve zkratce de o to, ze ovce zmutujou a potom vrazdej lidi
Marast
Myslim,ze to bude stejne kvalitni jako snimek Python 2 , ktery jsem mel nedavno tu cest videt v televizi. Naprosto unikatni dilo, na CSFD mas myslim 6%. Od doby, co jsem prezil obriho hada plyvajiciho kyselinu,ktery honi americky vojaky na rusky zakladne, na ktery pobihaj zmateny cecenci si klidne troufnu na film jako je Black Sheep
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru