Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sobi

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2009 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
The Wrestler (jak uz tady nekdo psal) je perfektni film, takovou hutnou atmosferu, plnou beznadeje, deprese,samoty a bezmoci,lidove receno - sracek - jsem dlooouho nezazil a konec je bravurni

Mickey Rourke je skfelej...libil se mi taky ve filmu Snuff...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Triton

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2009 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte někdo na doporučení nějaké kvalitní ruské filmy (respektive v ruštině) ? Potřebovaůl bych si trošku tu ruštinu zafixovat, předem dík...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2009 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stalker, Andrej Rublev. Teda je to od Tarkovského, tak to nesedí každému. Ve STalkerovi se mluví dost sporadicky.
švadla

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2009 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Alphabet Killer - Film natočený podle skutečné údálosti, kdy za sérií vražd stojí doposud nechycený pachatel. Ústřední postavou je policistka, která na sebe navaluje více a více práce, až se u ní projeví schyzofrenie. Ta má za příčinu úpadek její slibně se vyvíjející kariéry i vztah se snoubencem. Podstoupí léčení a vrací se do řad policie, avšak ne už na postu detektiva. Neuplyne dlouhá doba a vrah dá o sobě opět vědět....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sobi

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedavno hral na CT2 nejakej jugoslavskej nebo co...o vojakovi co dostal na starost jednu mladou dziewczynku....a pak s ni chtel zdrhnout....nevite jaxe jmenoval?
MAST3R

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobi napsal:
yazi napsal:
The Wrestler (jak uz tady nekdo psal) je perfektni film, takovou hutnou atmosferu, plnou beznadeje, deprese,samoty a bezmoci,lidove receno - sracek - jsem dlooouho nezazil a konec je bravurni

Mickey Rourke je skfelej...libil se mi taky ve filmu Snuff...

Tak jsem taky včera skouknul wrestlera a jsem spokojen.
honda20

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm taky jsem včera zkouknul Wrestlera a za sebe musím říct, že mě to nějak nenadchlo....výkon dobrý, ale jinak nic moc.
Luster

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja dneska odpoledne shlednul film Black sheep...krasnej intelektualni film ..ve zkratce de o to, ze ovce zmutujou a potom vrazdej lidi
BUFU

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster : to musím vidět, díky za tip

Výměna (Changeling) : Novej film Clinta Eastwooda s Angelinou Jolie a Johnem Malkovichem. Dost smutnej film o matce, která ztratí svého syna. Po asi půl roce jí ho slavnostně policie dovede, háček je v tom, že to není její syn... Film má sice přes 2 hodiny, ale v kině sem se nenudil a ani mi tak dlouhej nepřišel. Herecký výkony skvělý, námět se mi taky líbil. Jen mě štve, že mě nerozbrečel závěr Příště to Clint musí ještě trošku vylepšit.
8/10

National Lampoon's Senior Trip - skvělá šílená komedie. Něco na styl Road trip, jen z roku 1995. Dost se mi to líbilo, v podstatě sem od takovýho filmu ani víc nečekal.
8/10

Rear Window (Okno do dvora) - Hitchcockův "thriller" z roku 1954. Film o týpkovi co z okna pozoruje sousedy a v jednom bytě uvidí něco, co vypadá jako vražda. Spolu s přítelkyní a kamarádem detektivem začnou vyšetřovat vo co šlo. Spíš krimi, než thriller. Nejzajímavější na celým filmu je kamera- vše je točeno v jednom bytě a z výhledu okna v tomto bytě.
7/10

The Dukes of Hazzard - akční komedie s autíčkama Mix mezi "Rychle a zběsile" a "Hele, vole kde mám káru". Odpočinkovej film, skvěle se hodí třeba k rotopedu .
A za Jessicu Simpson ( ) dávám - i když to je trochu přehnaný :
8/10
abecedarian

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ja dneska odpoledne shlednul film Black sheep...krasnej intelektualni film ..ve zkratce de o to, ze ovce zmutujou a potom vrazdej lidi

Marast
peacer

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Black sheep bude asi nominovanej na oskara jak to vidím
Poman

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako ovcodlak to uz je moc
Zdenye

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abecedarian napsal:
Luster napsal:

Marast

Myslim,ze to bude stejne kvalitni jako snimek Python 2 , ktery jsem mel nedavno tu cest videt v televizi. Naprosto unikatni dilo, na CSFD mas myslim 6%. Od doby, co jsem prezil obriho hada plyvajiciho kyselinu,ktery honi americky vojaky na rusky zakladne, na ktery pobihaj zmateny cecenci si klidne troufnu na film jako je Black Sheep

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: