|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
divobij
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:41 pm Předmět: Re: ? |
|
|
| pepicek.x napsal: | | divobij napsal: | | pepicek.x napsal: | | a kolik stoji synthol? docela bych do nej sel. | |
jako nechápu proč se mlátíš do hlavy. Flex Wheeler ho taky bral. |
presne tak, tady na foru tomu lidi nerozumej, jestli mas fakt zajem, tak mi posli pm..nejka se domluvime
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:41 pm Předmět: Re: ? |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | pepicek.x napsal: | | divobij napsal: | | pepicek.x napsal: | | a kolik stoji synthol? docela bych do nej sel. | |
synthol je fajn ale ja bych zacal drcenejma skorapkama z orechu a soli... tohle uz bral kdysi davno sam Arnold... moc se o tom nemluvi ale jak to na nej fungovalo! |
se divim ze mu takovouhle informaci rikas jen tak ! bys mu rovnou moh rict o tom octu jak bral arnold....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:43 pm Předmět: Re: ? |
|
|
| m4l napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | pepicek.x napsal: | | divobij napsal: | | pepicek.x napsal: | | a kolik stoji synthol? docela bych do nej sel. | |
synthol je fajn ale ja bych zacal drcenejma skorapkama z orechu a soli... tohle uz bral kdysi davno sam Arnold... moc se o tom nemluvi ale jak to na nej fungovalo! |
se divim ze mu takovouhle informaci rikas jen tak ! bys mu rovnou moh rict o tom octu jak bral arnold.... |
Byl to ten případ s vinným nebo jablečným?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
divobij
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
divobij
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:53 pm Předmět: Re: ? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
Neposlouchej je...každý přece ví že kávovej klystýr je nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
pepicek.x
(ban)
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
ještě mi nikdo neodpověděl, za kolik se dá sehnat synthol? A může mi někdo poradit s dávkováním? A jestli se aplikuje obden nebo 1-2 týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
divobij
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
| divobij napsal: | | pepicek.x napsal: | | ještě mi nikdo neodpověděl, za kolik se dá sehnat synthol? A může mi někdo poradit s dávkováním? A jestli se aplikuje obden nebo 1-2 týdně. | Nevim kolik stojí ani kde ho seženeš,ale nedávno dávali na Primě reportáž o jednom magorovi a ten si ho šlehal 2krát týdně přímo do svalu.Bohužel mi vypadlo jeho jméno.Ted sedí za distribuci anabolika. |
Co to je za blbost ? však to je normálně dostupný olej.
edit : zkus google třeba ... http://www.google.cz/search?hl=cs&q=how+to+use+synthol&btnG=Hledat&lr=
edit 2 : dej pokudmožno vědět, jak to dopadlo. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Naposledy upravil Qwake dne ne leden 11, 2009 9:13 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
| pepicek.x napsal: | | ještě mi nikdo neodpověděl, za kolik se dá sehnat synthol? A může mi někdo poradit s dávkováním? A jestli se aplikuje obden nebo 1-2 týdně. |
Hele, to ti postačí jakejkoliv motorovej olej (hlavně ale ne vyjetej prosim tě! Kup vážně novej), neboj se toho, vem si velkou injekci a aplikuj přímo do svalu podle potřeby, sám poznáš tu správnou míru...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|