|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
divobij
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Jen aby to nevzal vazne co tady pisete, Nova by mela atrakci do novin |
Myslím, že by nebyl jedinej, co to kdy zkusil
edit: možna to tak zní, ale já to nezkoušel _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Naposledy upravil Qwake dne ne leden 11, 2009 9:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
divobij
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
divobij
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | Arnie_one napsal: | Jen aby to nevzal vazne co tady pisete, Nova by mela atrakci do novin |
edit: možna to tak zní, ale já to nezkoušel |
suhlasim s tymto vyrokom debilov sa po svete najde vela..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | Arnie_one napsal: | Jen aby to nevzal vazne co tady pisete, Nova by mela atrakci do novin |
na stredni jsem mel spoluzaka,sedel se mnou v lavici milion let a ten si pichl do bicepsu tech. benzin a krome myslim ze 65 stehu je uplne ok takze jestli si to tady nekdo chytrejsi precte a fakt to tam posle,bude fakt pruser
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
| divobij napsal: | | Arnie_one napsal: | Jen aby to nevzal vazne co tady pisete, Nova by mela atrakci do novin | Doufám,že to bere jako legraci? |
Já si to už objednal ... díky sobi _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
|
| Peca napsal: | | Qwake napsal: | | Arnie_one napsal: | Jen aby to nevzal vazne co tady pisete, Nova by mela atrakci do novin |
na stredni jsem mel spoluzaka,sedel se mnou v lavici milion let a ten si pichl do bicepsu tech. benzin a krome myslim ze 65 stehu je uplne ok takze jestli si to tady nekdo chytrejsi precte a fakt to tam posle,bude fakt pruser |
pocul som uz vsetko ale toto uz je silna kava
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
|
|
Technický benzín??? 65 STEHŮ???to je nějakej druh bodyartu?
Naposledy upravil Sobi dne ne leden 11, 2009 9:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
| william888 napsal: | | Peca napsal: | na stredni jsem mel spoluzaka,sedel se mnou v lavici milion let a ten si pichl do bicepsu tech. benzin a krome myslim ze 65 stehu je uplne ok takze jestli si to tady nekdo chytrejsi precte a fakt to tam posle,bude fakt pruser |
pocul som uz vsetko ale toto uz je silna kava |
jak rikam neni to prdel,takze kdyz uz si chce nekdo neco nekam posilat,tak jedine dream tan vaskulizer,ten je ok
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
| divobij napsal: | | Arnie_one napsal: | Jen aby to nevzal vazne co tady pisete, Nova by mela atrakci do novin | Doufám,že to bere jako legraci? |
No moc bych na to nevsazel, kdyz tady vidis ty fotky syntolaku, tak ten mozek, taky nemaj uplne v poradku. No neni byt lepsi tlustej :)
Naposledy upravil Arnie_one dne ne leden 11, 2009 9:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
divobij
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
divobij:
Hezky receno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|