|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: st leden 14, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | koupils ten ibalgin? denne 2 gramy 2 tydny |
ne jeste jsem dneska nevstal z postele
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | normalne ja jsem zjistil ze jsem emo! minule jsem cvicil taky celej v cernym a byl jsem smutnej pac mi nesly tahy a ja myslel ze jsem normalni |
jestli nemas hitlerovskou/emo patku a viditelny jizvy na predlokti od ziletek tak si jen na emo hrajes hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
cizo a mels rifle? cerny mikado nebo jak se tomu ucesu rika a boty converse? a v kapse ziletku?
protoze jestli ne tak si byl klasicky nigga ne emo
|
|
| nahoru |
|
 |
B-Benny

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:51 pm Předmět: |
|
|
tak to ja byl asi trochu nigga-emo... mel jsem cerny teplaky a mikinu a byl jsem smutnej... jizvy mam akorat na prstech, to kdyz jsem si jako malej hral s nozem, byl jsem totiz desne levej (to jsem ale doted) a patku z tech vlasu co mam asi neudelam...
sakra to je ale hnusnej log, lituju toho kdo to bude promazavat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st leden 14, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
P-pičča:
prosim te muzes prestat psat do myho logu? neznam te nemam te rad nevim o co ti de, ses debil a nevim na co si tady hrajes a ani nevim proc mas ten podpis s tim jmenem krery si pravdepodobne vzal z myho logu...
mockrat ti dekuju, vypadni
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: st leden 14, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st leden 14, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Hami88 napsal: | Sorry,nechcu to tady zasírat a snad to pak někdo smaže,ale nemohla sem si odpustit sem dát pro některé návod jak být správný EMO
http://emo.aceweb.cz/jak-byt-emo.php |
udalal bych novy styl RW treninku byl by to normalni trenink ale predem by se domluvilo v jakym stylu, treba by vsichni prisli v emo prevlecich nebo nigga, nebou kosmounauti, pankáči, vodníci, nebo muzem cvicit nahati, nebo naopak v lyzarskym nebo snowboardackym obleceni co rikate?
nebyla by to psina?
nebo v potapecskym... dřepy v ploutvich, nebo nejaky drsny kardio se snorchlem a brejlema to musi byt prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st leden 14, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
cizopasnik s moogem by byli skveli nigga
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st leden 14, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
s tema brylema vypada jak tupac to je dobry marku heheheeeee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|