|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
abecedarian

|
Zaslal: so leden 17, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | abecedarian napsal: | | tŕpnu = brní, slangově mravenčení. Bývá častější při fyzické námaze nebo sis to přeležel, ani na nich nemusíš ležet, stačí jen nepřirozená poloha ruky. U karpálního tunelu tě brní většinou jen několik prstů, většinou 3, 4, ale hlavně to bolí kolem zápěstí.... |
To zápestie ma neboli, iba tie tri štyri prsty ako hovorís mi v nich brní! Je to nejaká moc vážna choroba alebo? Vieš mi to trošku podrobnejsie?? sakra a volakedy som to nemal |
V tom případě bych ti doporučil návštěvu lékaře. Bližší info najdeš třeba zde: http://www.centrumzdravia.sk/toASCII/ed/0/in/hp/?src=4&id=5462&scrsize=print _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: so leden 17, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
Ked si potom ruku spustim vedla tela ,mi to napatie v prstoch zmizne, alebo to brnenie, ako keby sa tam dostala krv! doprdele, máš s tým skusenosti?? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so leden 17, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | chudacku, ja uz du v 5 do prace |
Mel ses vic ucit
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: so leden 17, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | Ked si potom ruku spustim vedla tela ,mi to napatie v prstoch zmizne, alebo to brnenie, ako keby sa tam dostala krv! doprdele, máš s tým skusenosti?? |
S karpálním tunelem zkušenost nemám. Mně brnívá celá končetina, což je dáno neprokrvením. U karpálního tunelu je to záležitost nervů, proto jen ty 3-4 prsty. Být tebou zašel bych na to vyšetření včas, i když na sobě nepociťuješ další příznaky. _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so leden 17, 2009 1:32 pm Předmět: |
|
|
ja ted beru trittico, spim jak mimino a probouzim se dokonale svezi _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: so leden 17, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | bodybuilder4 napsal: | Budíte sa niekto cez noc aj zo 3-4krát? kvôli toalete? alebo že vám tŕpnu prsty?
A tie prsty, neležím si na nich a trpnu mi neviete kvoli comu to je? |
Nevím co znamená tohle slovo "tŕpnu" , ale jestli to znamená že ti brněj v noci prsty a máš je nedokrvený. Tak hledej "syndrom karpálního tunelu" a vítej do klubu. Nebo si možná jen ležíš na ruce, v lepším případě. |
Zdravím máš syndróm nedokrvenia prstov ???Karpální tunel _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
Naposledy upravil bodybuilder4 dne so leden 17, 2009 9:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: so leden 17, 2009 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Miki222 napsal: | mne trpnu cele ruky kazdu noc a niekedy as tak ze sa prebudim a vobec nimi neviem pohnut |
A ako dlho ti to trvá? _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so leden 17, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | Azmodan napsal: | | bodybuilder4 napsal: | Budíte sa niekto cez noc aj zo 3-4krát? kvôli toalete? alebo že vám tŕpnu prsty?
Nevím co znamená tohle slovo "tŕpnu" , ale jestli to znamená že ti brněj v noci prsty a máš je nedokrvený. Tak hledej "syndrom karpálního tunelu" a vítej do klubu. Nebo si možná jen ležíš na ruce, v lepším případě. |
Zdravím máš syndróm nedokrvenia prstov ???Karpální tunel |
Mě to dělalo v dietě a dost často a pak zase nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chri100

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | Azmodan napsal: | | bodybuilder4 napsal: | Budíte sa niekto cez noc aj zo 3-4krát? kvôli toalete? alebo že vám tŕpnu prsty?
Zdravím máš syndróm nedokrvenia prstov ???Karpální tunel |
Mě to dělalo v dietě a dost často a pak zase nic. |
Mne to začalo zase teraz v objeme, uvidím aké to bude mať pokračovanie. Dúfam že to prestane _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:20 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem mel "uzasnou" noc. Sel jsem spat kolem 11 vecer, usnul jsem krasne jako vzdy, prvni 3 hodiny tuhy spanek, ze by me nic nevzbudilo, okolo 2 hodiny jsem se ale vzbudil, hlavou se mne zacaly honit naproste kraviny (same totalni blbosti ale jedna za druhou) a uz jsem nebyl schopnej usnout, navic jsem mel neprijemnej hlad, tak jsem se nasral a ve 2:45 jsem se sel nasnidat, pak jsem si vzal (po delsi dobe diak) a spal jsem do 7 jak zabitej. Nechapu, proc se kazdy den budim rano okolo 2-3 hodiny a uz nejsem schopnej poradne usnou, pokud ano tak ten spanek je velmi slaby a neklidny a stejne vydrzim tam nejdele do 4, pritom ale jsem ospalej, jen ten mozek ne a ne uklidnit se (myslim ale stejne jen na uplne nepodstatne ceci a naproste hovadiny  ). Po snidani si jdu vzdy jeste lehnout a spim celkem pekne. Nevim proc, ale nejlepe se mne vzdy spi po jidle s plnym zaludkem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po únor 09, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
Sám si to naznačil, nie je problém psychický? Ja keď mám nejaký problém spím veľmi zle alebo vôbec nie, navyše vplyv podvedomia na kvalitu a dĺžku spánku je zrejmý.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|