|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
Luster : jojo výborná omáčka, ta chut je prostě něco úžasnýho. Jednou sem přišel dom trochu moc high, nalil sem si toho hafo do zelňačky a sežral. Bylo to výborný, ale druhej den ráno sem myslel, že mi umře prdel
Každopádně taky doporučuju...
Jinak, výborná náhrada chipsů...
- prodává se to i takových podlouhých "kelímcích" obalených obalem - což je to stejný
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
Perfektní nutriční hodnoty, ve 100g 34g bílkovin, 20g tuku a 900mg vápníku.
_________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | JPS napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Aj obyčajná Pepsi Light je super, len jej musím pomenej, ak nechcem aby ma prehnalo. Z tohto pohľadu mi najviac vyhovuje Cola Zero. |
Zero je pekne hnusna |
Souhlas |
nejlepsi je stejne pepsi max
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
| katzenka napsal: | | Qwake napsal: | | JPS napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Aj obyčajná Pepsi Light je super, len jej musím pomenej, ak nechcem aby ma prehnalo. Z tohto pohľadu mi najviac vyhovuje Cola Zero. |
Zero je pekne hnusna |
Souhlas |
nejlepsi je stejne pepsi max |
Já moc nepoznal rozdíl mezi Max a Zero. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: so leden 17, 2009 12:05 am Předmět: |
|
|
Stejně nejlepší hodnoty maj Olomócké tvargle, só chotné. Ale fakt a ta vúně a ta chuť, hned jdu spapat jeden balíček. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: so leden 17, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
Tak to asi ne no  Ale jinak je to super věc, dá se z toho dělat plno jídel .
Řízky plněný tvarůžkem jsou vpohodě, nebo taky jenom smaženy tvarůžky ve strouhance s hranolkama. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Abina

|
Zaslal: po leden 19, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Abina

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po leden 19, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DUng3n
|
Zaslal: st leden 21, 2009 6:55 pm Předmět: kdyz snidani |
|
|
kdyz snidani tak jedine toto :
EMCO Expres Ovesná kaše čokoládová s banánem
dal bych obrazek ale nejde to mam prej malo prispevku :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|