Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kwaker napsal:
juchů Albert akce od 28.1.: kilo kuř. prs 89Kč a 8pytliková rýže 32Kč!!!!!

donutil jsi se me podivat na jejich stranky,meli tam nejakou akci kur.prs za 119,90 (-20%) jsi si tou novou akci jistej? Vis ja uz jsem dost podezrivavej, naposled jsem lezl jak kokot po DM kvuli draperovejm tycinkam, tak nechci znova narazit:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam neskutecnou radost , ze muzu bez problemu drepovat a cvicit pritahy , aniz by me bobeli spodni zada .Driv jsem nemohl oddrepovat ani posranych 120 kg s opaskem , kvuli brutalnim bolestem a tet muzu zkouset klidne vahy pro 3/4 opakovani bez opasku a uplne v pohode a to jen diky tomu ze pred drepama cvicim bricho a pak jeste mezi seriema , je to zvlastni , ale tim se mi zpevnil celej trup a nemam zadny problemy
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
mam neskutecnou radost , ze muzu bez problemu drepovat

to ja mel jeste pred 3 tydny taky
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Však zase budeš, vyčkej času

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
kwaker napsal:

super, diky za info!

Az bude v akci Gambrinus dej vedet
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Draper napsal:
Však zase budeš, vyčkej času

vsak ja vim Daymoone, jestlis to nahodou nepochopil, tak jsem si jen delal srandu, kdyz jsem videl tu vetu....

Mne je ted opravdu uplne jedno jestli drepuju nebo nedrepuju, nejak mne to zatim proste nechybi.
Luster

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Luster napsal:
kwaker napsal:

super, diky za info!

Az bude v akci Gambrinus dej vedet

ja ted moc nepiju (1 vikend pauza)), misto toho se snazim poradne zasadlit, aby mi nebyla zima
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

premohl jsem vlastni lenost a ignoranci a naucil se stahovat pres torrenty. Dostanu tip, prectu recenzi filmu na csfd, pak skaknu na isohunt najdu film a stahuju. Kurva jsem jak Bill Gates
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem se dival na stranky Albertu a pod tema kurecima rizkama je napsany, ze sou krehceny, mrazeny Na obrazku sou ale klasicky kureci prsa a i skrtla cena cca 140kc..to by melo sedet zase spis na starou cenu klasickejch jenom chlazenejch kur. prs...tak az tam nekdo pude osobne, tak napiste jak to teda je ale asi to bude tak, ze obrazek ma nachytat lidi, aby tam sli a aspon neco koupili
Jefrry

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave jsem se "skoro urcite" dostal na vejsku....parada, supr, nadhera....uaaaaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
kwaker

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Tak sem se dival na stranky Albertu a pod tema kurecima rizkama je napsany, ze sou krehceny, mrazeny Na obrazku sou ale klasicky kureci prsa a i skrtla cena cca 140kc..to by melo sedet zase spis na starou cenu klasickejch jenom chlazenejch kur. prs...tak az tam nekdo pude osobne, tak napiste jak to teda je ale asi to bude tak, ze obrazek ma nachytat lidi, aby tam sli a aspon neco koupili

to jsou fakt svině
Triton

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další semestr bez ztráty kreditu Ale co mě trochu mrzí, že někteří kamarádi jsou na tom hůře a odcházejí......
squater

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2009 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam radost, ze muj kamarad zacina taky cvicit, ale mensi uz mam z toho jak u me okukoval EZtu ktera nemela zajistene kotouce a jak ji zvedl a prohlizel ji, tak z ni vysypal kotouce na zem. Holt zacatecnik:)

Triton: Co a kde studujes? Jaky rocnik?
Triton

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2009 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

squater napsal:
Mam radost, ze muj kamarad zacina taky cvicit, ale mensi uz mam z toho jak u me okukoval EZtu ktera nemela zajistene kotouce a jak ji zvedl a prohlizel ji, tak z ni vysypal kotouce na zem. Holt zacatecnik:)

Triton: Co a kde studujes? Jaky rocnik?

VŠE Fakulta managementu, teď mě čeká 4. semestr.
PAVUK

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2009 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera sa mi podarilo uspesne vyhackovat klavesnicu :-) Potreboval som nieco male k notebooku a na moj zapratany stol. A podarilo sa.
Pred:

Po:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: