|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út leden 27, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | juchů Albert akce od 28.1.: kilo kuř. prs 89Kč a 8pytliková rýže 32Kč!!!!! |
donutil jsi se me podivat na jejich stranky,meli tam nejakou akci kur.prs za 119,90 (-20%) jsi si tou novou akci jistej? Vis ja uz jsem dost podezrivavej, naposled jsem lezl jak kokot po DM kvuli draperovejm tycinkam, tak nechci znova narazit:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 27, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | mam neskutecnou radost , ze muzu bez problemu drepovat |
to ja mel jeste pred 3 tydny taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út leden 27, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | kwaker napsal: | | juchů Albert akce od 28.1.: kilo kuř. prs 89Kč a 8pytliková rýže 32Kč!!!!! |
super, diky za info! |
Az bude v akci Gambrinus dej vedet
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 27, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | to ja mel jeste pred 3 tydny taky | Však zase budeš, vyčkej času |
vsak ja vim Daymoone, jestlis to nahodou nepochopil, tak jsem si jen delal srandu, kdyz jsem videl tu vetu....
Mne je ted opravdu uplne jedno jestli drepuju nebo nedrepuju, nejak mne to zatim proste nechybi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út leden 27, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út leden 27, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 28, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
Tak sem se dival na stranky Albertu a pod tema kurecima rizkama je napsany, ze sou krehceny, mrazeny  Na obrazku sou ale klasicky kureci prsa a i skrtla cena cca 140kc..to by melo sedet zase spis na starou cenu klasickejch jenom chlazenejch kur. prs...tak az tam nekdo pude osobne, tak napiste jak to teda je  ale asi to bude tak, ze obrazek ma nachytat lidi, aby tam sli a aspon neco koupili _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jefrry
|
Zaslal: st leden 28, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
Prave jsem se "skoro urcite" dostal na vejsku....parada, supr, nadhera....uaaaaaa
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: st leden 28, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st leden 28, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
Další semestr bez ztráty kreditu  Ale co mě trochu mrzí, že někteří kamarádi jsou na tom hůře a odcházejí...... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 11:20 pm Předmět: |
|
|
Mam radost, ze muj kamarad zacina taky cvicit, ale mensi uz mam z toho jak u me okukoval EZtu ktera nemela zajistene kotouce a jak ji zvedl a prohlizel ji, tak z ni vysypal kotouce na zem. Holt zacatecnik:)
Triton: Co a kde studujes? Jaky rocnik?
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 11:47 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | Mam radost, ze muj kamarad zacina taky cvicit, ale mensi uz mam z toho jak u me okukoval EZtu ktera nemela zajistene kotouce a jak ji zvedl a prohlizel ji, tak z ni vysypal kotouce na zem. Holt zacatecnik:)
Triton: Co a kde studujes? Jaky rocnik? |
VŠE Fakulta managementu, teď mě čeká 4. semestr. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: so leden 31, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
Vcera sa mi podarilo uspesne vyhackovat klavesnicu :-) Potreboval som nieco male k notebooku a na moj zapratany stol. A podarilo sa.
Pred:
Po:
_________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|