|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 02, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
V práci jsem sebral úplně novou grafickou kartu (byla na vyhození) nvidia QuadroFX 570. Žádný zázrak, spíš low-end, ale vzhledem k tomu, že já mám very lowest end, tak jsem na to zvědavý _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po únor 02, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
bola som u nás v meste v saune a podarilo sa mi nakoniec namiesto telového mlieka natrieť sa telovým šampónom  , rozotieram to a ono sa to pení, tak som musela znovu pod sprchu _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po únor 02, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | V práci jsem sebral úplně novou grafickou kartu (byla na vyhození) nvidia QuadroFX 570. Žádný zázrak, spíš low-end, ale vzhledem k tomu, že já mám very lowest end, tak jsem na to zvědavý |
Sakra, jako spravnej Cech mas vyndat starou grafiku ze svyho pocitace a vymenit ji v praci za nejakou poradnou ne? Kdyz uz, tak uz
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 02, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že mi před pár dny skončila zkušební doba, tak takový triky si radši nechám na později _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po únor 02, 2009 10:06 pm Předmět: |
|
|
jedna spoluzacka ma rada stav beztize
tak jsem se rozhodla ji vychvalit jak ji to nad mraky hezky lita
http://www.stream.cz/video/10/43733-rosina-freestyle-skydiving-2007 _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: út únor 03, 2009 11:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: st únor 04, 2009 12:17 pm Předmět: :-)O(-: |
|
|
Ani nevim jestli se tím mám chlubit a nebo jestli to v tomto topicu brát jako ironii. Musim říct, že mě to ani nenaštvalo. Spíš jsem se smál  .
Jsem si včera obcházel Fazola a koukám: "Na levém prahu v zádu je to nějaký nahnilý". Tak jsem na to jemně šánul a ono tohle:
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st únor 04, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: st únor 04, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | http://zpravy.idnes.cz/obama-chce-pry-s-rusy-vymenit-radar-za-velke-jaderne-odzbrojeni-pvk-/zahranicni.asp?c=A090204_121230_zahranicni_stf
Tohe mě rozhodně potěšilo, ještě aby se to dotáhlo do zdárného konce |
len škoda že to "odzbrojovanie" bude zrejme iba jednostranné
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st únor 04, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že neumíš dočíst alespoň 2. větu článku _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:40 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Škoda, že neumíš dočíst alespoň 2. větu článku |
už si videl aby amerika niekedy v niečom obmedzila sama seba
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 10:00 am Předmět: |
|
|
Uz si to videl u nejakej inej velmoci? Je to o hovne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Uz si to videl u nejakej inej velmoci? Je to o hovne |
veď o tom som písal v prvom príspevku. Radar nebude, rusi si znížia jadrový arzenál /iba "papierovo"/ a každý bude spokojný, obama bude mať preferencie naviac, akurát že skutkový stav bude taký ako teraz...
edit: obyčajné divadielko pre hlúpych ľudí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|