Tréning Chrbát,Hamstrigy MT: 2- série zahrievacie Vplyvom zaradenia novej techniky MT, sa zmenila tréningová váha. spočiatku prevedenie cviku vyzeralo takto a teraz vyzerá nasledovne. Nájdete na konci blogu
Teda zajimalo by me v jake kvalite nabiras. Ta vaha ti ted leti nejak rychle nahoru na to, jak si strasne hlidas jidlo a bojis se kazdeho gramu tuku a jednoduchych cukru
I kdyz rozdil mezi vcerejskem a dneskem 4kg?! Nebude nahodou problem v tom pristroji?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Teda zajimalo by me v jake kvalite nabiras. Ta vaha ti ted leti nejak rychle nahoru na to, jak si strasne hlidas jidlo a bojis se kazdeho gramu tuku a jednoduchych cukru
I kdyz rozdil mezi vcerejskem a dneskem 4kg?! Nebude nahodou problem v tom pristroji?
ee Sezral som pizzu ktoru som nejedol ani nepamatam tak telo zareagovalo nasledovne myslim so ze hlavny dovod bol ten
_________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
ee Sezral som pizzu ktoru som nejedol ani nepamatam tak telo zareagovalo nasledovne myslim so ze hlavny dovod bol ten
z jedny pizzy jsi nabral 4 kila? to mela minimalne metr v prumeru ne? to bych ja musel bezne pribirat 10 kilo za den :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
To nemyslis vazne, ze ne?
Radeji si kup do te vahy nove baterky
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
no vzhledem ke Tvé velmi striktní stravě, je možné že si konečně po pizze vytvořiál víc svalového a ev. jaterního glykogenu, natáhla se voda jak do svalů tak i do střev talže bych to shrnul, že to cos přibral je voda a oblečení :)
ještě jeden dotaz proč tak striktní strava v objemu?
tuk, v rozumné míře, se podílí i na aromatizaci testosteronu, a estrogen jednak ovlivńuje míru zavodnění i anabolický proces, a to teď mluvím o naturálním cvičenci.
glykogen jak jistě sám víš je milá věc
a ani sekrece inzulinu poddpořená určitým množstvím rychlých cukrů po ránu či po tréniku není na škodu...
jak jsem Ti psal v PM, možná se tímto obíráš o možné svalové přirustky, samozřejmě nevím jestli to je Tvá priorita...
_________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
To nemyslis vazne, ze ne?
Radeji si kup do te vahy nove baterky
nerobim si prdel, Draper skutocne je to tak:D ale musim si kupi asi uz pomaly mi hlasi se su vybite ale mam aj normalnu vahu
Johnie Jackson
no vzhledem ke Tvé velmi striktní stravě, je možné že si konečně po pizze vytvořiál víc svalového a ev. jaterního glykogenu, natáhla se voda jak do svalů tak i do střev talže bych to shrnul, že to cos přibral je voda a oblečení :)
ještě jeden dotaz proč tak striktní strava v objemu?
tuk, v rozumné míře, se podílí i na aromatizaci testosteronu, a estrogen jednak ovlivńuje míru zavodnění i anabolický proces, a to teď mluvím o naturálním cvičenci.
glykogen jak jistě sám víš je milá věc
a ani sekrece inzulinu poddpořená určitým množstvím rychlých cukrů po ránu či po tréniku není na škodu...
jak jsem Ti psal v PM, možná se tímto obíráš o možné svalové přirustky, samozřejmě nevím jestli to je Tvá priorita...
No v niečom mas urcite pravdu ale stravu som prehodnitil s Freiom a on mi starvu iba odporucil ktoru teraz drzim ze je dobra! Takze neviem , ci sa oberam alebo neoberam o svalové prirastky a uz ako ste uz iste pisali a pocili aj u Freia , v jednoduchosti tkvie dokonalost.takze ja sa nepotrebujem cpat prazdnymi kaloria a som zastancom prijmu kvalitných kalorii pretoze za kvalitnými kaloriami sa skkrýva kvalitna svalová hmota.
Johnie Jackson
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru